Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bucuria este reciprocă!

Ovi vă răspunde

Bucuria este reciprocă!

10 ianuarie 2010.
Stimați prieteni, dacă ne veți citi cu atenție, veți observa structura site-ului, dar și a unui articol, care are atașate cel puțin cinci poze (una principală și încă patru la final de articol). Prin urmare, atașați la articolul Dvs cinci poze, și nu patru, cum se întâmplă foarte des!

Domnule Tyukodi Albert, cu scuzele de rigoare pentru îndelungata așteptare, vă fac cunoscut telefonul dlui Lungu (0743/ 617.421). Să știți că bucuria este reciprocă. Și dumnealui s-a  arătat încântat să vorbească cu Dvs. I-ați făcut o surpriză cu atât mai mare cu cât eu l-am contactat chiar de Sf. Ioan. Își amintește cu plăcere de acea perioadă (când ați fost colegi în Sălaj). Dumneavoastră ne citiți din Ungaria?
 Simona D., într-adevăr, numărul meu de telefon nu-l găsiți pe site, dar este publicat în caseta redacțională, la  „Informația de Vest” (730/014.153), la fel și adresa de e-mail (ovidanm@yahoo.com). Pe mess. nu mă găsiți. Și încă ceva: nu scriu și nu răspund mesajelor expediate pe telefon, doar la cele primite pe e-mail.
*Marius, poate nu ai observat, dar pentru Mesaje și dedicații cu poză (o  singură poză), avem rubrică distinctă în pagina principală, în ziar nu!
*Dle Florian Hepeș, pentru monografie, vă rog să vă adresați Colegiului Tehnic „Andrei Șaguna” din Oradea.
*Dle Dorel Săbăduș (din Bistrița), sunt încântat de cunoștință și ofertă, dar mai așteptăm (cu Reforma în sănătate)!
*Pentru Mirel Panait (din Constanța) și tuturor celor care ne scriu mesaje (din Baia Mare, Bistrița, Cluj – Napoca, Turda, Timișoara, Satu Mare...) adresate Școlii Tehnice Postliceale „Henri Coandă”, problemele personale le rezolvați tot cu conducerea școlii. Adresați-vă direct doamnei director, prof. Zoița Dănuța Bonca.
Noi am dorit să vă răspundem întrebărilor, contactând în două rânduri conducerea, dar fără succes, prima oară, doamna director era plecată peste hotare, iar a doua oară, ni s-a spus că vom fi contactați de purtătorul de cuvânt, care... ne-a lăsat cu ochii în soare!
*Dle Gabriel Indrie, deocamdată nu suntem interesați de oferta de a câștiga bani online. Nu ne-ați convins, probabil, sau suntem noi mai sceptici!
*Maria, și eu am reaționat la fel când am citit ce mi-a scris colega ta de breaslă legat de acel simpozion național. Cum adică, profiți de acel simpozion (care este o manifestare de ținută, agreată și de succes în rândul dascălilor) „să forțezi mâna” educatoarelor și să le înjosești??? Chiar cred domnii de la editură că vor reuși să „convingă” educatoarele (din toată țara) să aboneze copiii, vezi Doamne, în numele Programului Național „Să Citim pentru Milenul III”...
*Dna Ana Barbu, cred că am înțeles despre ce este vorba. Bănuiesc că-mi veți scrie un material pentru a prezenta lucrurile și veți pune întrebări, iar doritorii vă vor răspunde pe e-mail-ul Dvs. Aștept materialul. (Ovidiu DAN)

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020