Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Stiri

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
4 mai 2021
Ministrul Sorin Cîmpeanu: Sunt universități care se gândesc ca din toamnă să impună anumite condiții: Purtarea de combinezoane de către studenții nevaccinați. Susțin această variantă
Studenții nevaccinați ar putea fi obligați să se prezinte purtând combinezon dacă vor să participe fizic la ore din toamnă, pe când cei vaccinați vor putea să se deplaseze fără astfel de măsuri, iau în calcul unele universități din România, a declarat astăzi ministrul Educației Sorin Cîmpeanu în cadrul unui interviu de la Hotnews.ro. De asemenea, ministrul a adăugat că ar putea exista o prioritizare a studenților vaccinați la cazarea în cămine.
„Sunt unul dintre cei care susțin importanța prezenței fizice pentru derularea stagiilor de practică și activităților directe. Pentru asta, sunt universități care se gândesc ca din toamnă să nu facă rabat de la prezența fizică în cadrul orelor de laborator/lucrări practice și să impună o serie de condiții, spre exemplu participarea studenților vaccinați la aceste ore de laborator și lucrări practice, fără a fi îngrădit participarea studenților care nu sunt vaccinați. Studenții care nu se vor fi vaccinat în toamnă ar putea să aibă la dispoziție, spre exemplu, combinezoane de protecție pe care să le poarte pe tot parcursul programului didactic. Sunt câteva universități și eu personal susțin această variantă”, a declarat Cîmpeanu.

Ce aflăm de la Edupedu, care publică știri la zi despre educație...
23 martie 2021
1.*BREAKING
Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie pentru elevi și nu pe 18 iunie, cum era inițial, anunță ministrul Educației
Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie 2021 pentru elevi și nu pe 18 iunie, cum era inițial, anunță ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu precizează că, practic, două săptămâni din vacanța de vară se mută în vacanța de primăvară.
„Finalul semestrului al II-lea se decalează două săptămâni. Vacanța de primăvară se prelungește cu două săptămâni. Se mută practic două săptămâni din vacanța de vară în vacanța de primăvară.
În loc să finalizăm semestrul al II-lea pe 18 iunie, se va încheia pe 2 iulie.
• elevii clasei a VIII-a care termină pe 25 iunie (în loc de 11 iunie),
• elevii clasei a XII-a care termină în 18 iunie (în loc de 4 iunie) și
• învățământul profesional și tehnic care termină pe 23 iulie (în loc de 9 iulie)
Dacă nu ar fi fost această variantă a prelungirii vacanței de primăvară cu două săptămâni și a mutării Evaluării Naționale pentru clasa a VIII-a după Bacalaureat, cu tot cu Admiterea la liceu, „ar fi fost destul de clară închiderea școlilor, inclusiv pentru derularea simulărilor”, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu. Oficialul a dat exemplu că în București, școlile s-ar fi închis de mâine, dacă nu accepta această variantă.
Cîmpeanu a spus că dacă nu ar fi acceptat această modificare a structurii anului școlar, nu s-ar fi semnat modificarea ordinului comun de ministru, ordin pe care trebuia să îl semneze Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

2.*OFICIAL
Ordinul de ministru comun, semnat de Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu, care prevede închiderea școlilor la intrarea localităților în carantină și nu la pragul de 6 la mie, a intrat în vigoare
Ordinul de ministru comun, semnat de Vlad Voiculescu și Sorin Cîmpeanu, care prevede închiderea școlilor la intrarea localităților în carantină și nu la pragul de 6 la mie, a intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial, marți seara.
Ordinul nou prevede că scenariul de funcționare al unei unități de învățământ se va actualiza săptămânal, cu referința în fiecare zi de vineri, în funcție de evoluția epidemiologică, cu excepția situației în care localitatea intră în carantină”.

Cum ajungi pe prima pagină în motoarele de căutare?

Poate vă interesează

Cum ajungi pe prima pagină în motoarele de căutare?

Motoarele de căutare sunt una dintre principalele surse de trafic ale site-urilor. Dacă vrei să fii pe prima pagină, trebuie să muncești mult, să fii concentrat pe rezultate și să ai răbdare. Iată câteva sfaturi utile ca să ajungi și să te menții pe prima pagină în motoarele de căutare.

Actualizează permanent site-ul cu texte și conținut original
Aceasta este considerată de mulți experți cea mai importantă regulă ce duce un site pe prima pagină pentru diverse căutări. În plus, prin conținut original (imagini, video), vei crea un motiv pentru care vizitatorii să se întoarcă pe site-ul tău.
Concluzia: Scrie cât mai multe articole interesante: cu cât vei avea mai mult conținut inedit, cu atât motoarele de căutare vor iubi mai mult site-ul tău și îți vei crește traficul.
Curăță codul HTML
Poți avea două pagini ce arată identic în browser, dar care să fie diferite pentru motoarele de căutare. În cazul în care nu ai pe cineva care să se priceapă la HTML, atunci învață tu și aplica asta în folosul tău. Apoi învață tot ce poți despre standardele web, reguli W3C și nu uita să folosești tabele doar atunci când este cazul. Toate acestea permit roboților să străbată site-ul tău mai ușor și să găsească conținutul mai repede: un pas mic pentru tine, o mare diferență pentru motoarele de căutare.
Învață un limbaj de programare
Singurul impediment pentru a face schimbări spectaculoase și mai ales utile pe site ești tu însuți. Dacă nu ai pe cineva care se ocupă de programarea site-ului tău și nici nu ai de gând să angajezi, atunci dedică-ți musai câteva ore pe zi și învață un limbaj de programare.
Folosește forumurile în avantajul tău
Forumurile și comunitățile sunt modalitatea ideală să-ți faci cunoscut site-ul. Unde mai pui că adaugă o dimensiune cool, actuală și gratuită la strategia ta de promovare, iar linkurile din semnatura ta contează pentru motoarele de căutare. E important să participi la discuții pe forumuri și pentru că acest lucru te ajută să te poziționezi ca specialist în anumite domenii. Există exemple de site-uri de succes care au pornit de la brandul personal de succes al unor oameni populari în comunități.
Fa bookmarking social
Nicio definiție pentru bookmarkingul social nu este completă fără efectul acestuia asupra afacerilor. Printre beneficii se numără, în principal, construcția de link-uri relevante pentru site-ul tău și atragerea de vizitatori.
Obține linkuri spre site-ul tău (backlinks)
Dacă o parte a experților consideră că actualizarea continuă cu texte și conținut a site-ului este cea mai importantă regulă pentru motoarele de căutare, atunci cu siguranță ceilalți îți vor spune că link-urile către site-ul tău sunt cele mai importante. Iată câteva metode prin care obții link-uri către site-ul tău: *înscrierea în directoare web *lansarea unui blog *trecerea link-ului în semnatura contului tău pe forumurile pe care activezi *schimbul de link-uri cu alte site-uri *cumpărarea de link-uri.

Comentează articolul pe blog.trafic.ro...

(Iulian Ghisoiu - Optimizare.BIZ)

 
 

Trimite email

marţi, 18 mai 2021