Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cum ajungi pe prima pagină în motoarele de căutare?

Poate vă interesează

Cum ajungi pe prima pagină în motoarele de căutare?

Motoarele de căutare sunt una dintre principalele surse de trafic ale site-urilor. Dacă vrei să fii pe prima pagină, trebuie să muncești mult, să fii concentrat pe rezultate și să ai răbdare. Iată câteva sfaturi utile ca să ajungi și să te menții pe prima pagină în motoarele de căutare.

Actualizează permanent site-ul cu texte și conținut original
Aceasta este considerată de mulți experți cea mai importantă regulă ce duce un site pe prima pagină pentru diverse căutări. În plus, prin conținut original (imagini, video), vei crea un motiv pentru care vizitatorii să se întoarcă pe site-ul tău.
Concluzia: Scrie cât mai multe articole interesante: cu cât vei avea mai mult conținut inedit, cu atât motoarele de căutare vor iubi mai mult site-ul tău și îți vei crește traficul.
Curăță codul HTML
Poți avea două pagini ce arată identic în browser, dar care să fie diferite pentru motoarele de căutare. În cazul în care nu ai pe cineva care să se priceapă la HTML, atunci învață tu și aplica asta în folosul tău. Apoi învață tot ce poți despre standardele web, reguli W3C și nu uita să folosești tabele doar atunci când este cazul. Toate acestea permit roboților să străbată site-ul tău mai ușor și să găsească conținutul mai repede: un pas mic pentru tine, o mare diferență pentru motoarele de căutare.
Învață un limbaj de programare
Singurul impediment pentru a face schimbări spectaculoase și mai ales utile pe site ești tu însuți. Dacă nu ai pe cineva care se ocupă de programarea site-ului tău și nici nu ai de gând să angajezi, atunci dedică-ți musai câteva ore pe zi și învață un limbaj de programare.
Folosește forumurile în avantajul tău
Forumurile și comunitățile sunt modalitatea ideală să-ți faci cunoscut site-ul. Unde mai pui că adaugă o dimensiune cool, actuală și gratuită la strategia ta de promovare, iar linkurile din semnatura ta contează pentru motoarele de căutare. E important să participi la discuții pe forumuri și pentru că acest lucru te ajută să te poziționezi ca specialist în anumite domenii. Există exemple de site-uri de succes care au pornit de la brandul personal de succes al unor oameni populari în comunități.
Fa bookmarking social
Nicio definiție pentru bookmarkingul social nu este completă fără efectul acestuia asupra afacerilor. Printre beneficii se numără, în principal, construcția de link-uri relevante pentru site-ul tău și atragerea de vizitatori.
Obține linkuri spre site-ul tău (backlinks)
Dacă o parte a experților consideră că actualizarea continuă cu texte și conținut a site-ului este cea mai importantă regulă pentru motoarele de căutare, atunci cu siguranță ceilalți îți vor spune că link-urile către site-ul tău sunt cele mai importante. Iată câteva metode prin care obții link-uri către site-ul tău: *înscrierea în directoare web *lansarea unui blog *trecerea link-ului în semnatura contului tău pe forumurile pe care activezi *schimbul de link-uri cu alte site-uri *cumpărarea de link-uri.

Comentează articolul pe blog.trafic.ro...

(Iulian Ghisoiu - Optimizare.BIZ)

 
 

Trimite email

luni, 28 septembrie 2020