Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Adio, ABECEDAR!

La Școala din Livada,

Adio, ABECEDAR!

Seria serbărilor de sfârșit de an școlar a început marți, 12 iunie, la Școala și Grădinița din Livada, comuna Nojorid, cu elevii învățătoarei Floare Tripe, urmați de preșcolarii educatoarelor Florica Sana și Viorica Drimba, și a continuat, miercuri, cu cei care tot anul au buchisit la descifrarea tainelor cărții lor de căpătâi. O frumoasă serbare au prezentat și preșcolarii din fermă, ai educatoarei Florica Berindei.

Deși 13, a fost o zi minunată, ce ne-a umplut sufletele de bucurie!
Iată-i pe micuții clasei I radiind de veselie la programul artistic purtând titlul sugestiv : "Adio, ABECEDAR!" , supravegheați cu dragoste-i de mamă de dna învățătoare Anișoara Brânzaș.
Cu emoție și nerăbdare, au așteptat sunetul clopoțelului care îi anunța intrarea în sala de clasă unde urma să se desfășoare serbarea. Protagoniștii și-au luat locul în fața spectatorilor, părinți, colegi mai mari, și profesori. Mânuțele nu stăteau locului, ele comunicau cu cei dragi și trădau emoțiile firești ale artiștilor. La semnalul învățătoarei, prichindeii își încep recitalul. Mai tare sau mai încet, degajat sau “împleticit”, fiecare își spune rolul, iar serbarea se încinge. La primul cântec, toate emoțiile dispar, iar școlarii par mult mai relaxați…Frumosul lor program ni i-a dezvăluit în toată splendoarea vârstei: veseli și amuzanți, sinceri și spontani, stări molipsitoare și pentru asistență.
 La final, fiecare a primit din mânâ învățătoarei “Diploma  copilăriei”, împreună cu o îmbrățișare și un sărut pe frunte.
A fost o zi de bun augur, aidoma anului școlar care s-a încheiat, primul din viața lor de școlari. 
Serbări au avut loc și la celelalte clase de la ciclul primar, urmate de așteptatele festivități de premiere.  (C.M.) 
Cu ei ne mândrim!
Așa după cum se obișnuiește în fiecare școală la sfârșit de an școlar, și la Livada, cei mai merituoși elevi au fost răsplătiți cu diplome și premii la festivitatea de premiere, desfășurată în curtea școlii. Merită să-i cunoașteți! 
Clasa I
Berindei Raul, Roșca Bianca, Scorțea Georgiana, Bara Denisa, Silaghi Alexandra, Isai Anghel, Gui Ana, Deac Ioana, Buda Dorotea și Moza Denisa.
Clasa a II-a
Deac Andreea, Luncan Bianca, Mereu Andreea, Purda Gabriela, Bogdan Octavian, Ianc Andreea și Martin Andrei.
Clasa a III-a
Maghiar Adina, Jurău Camelia, Pantea Romeo, Pop Denisa, Ianc Adela, Mereu Denisa, Luncan Raul și Turon Florin.
 Clasa a IV-a
Rad Petrișor, Neama Andreea, Nicorici Mădălina, Mal Bogdan, Vida Lavinia, Domocoș Georgiana, Capriș Larisa, Bara Guanina și Paina Florin.
 Clasa a V-a
Paina Alexandra, Purda Mihaela, Buda Paul și Filip Ioan.
Clasa a VI-a
Roșca Anca (media generală 10), Abrudan Andreea și Mateaș Georgiana.
Clasa a VII-a
Crupca Ionuț, Filip Ioana, Todea Anamaria, Găinar Ioana, Szucs Ionuț, Crainic Sebastián și     Pop Radu.
Clasa a VIII-a
Domocoș Lavinia și Firezar Florina.
Cinste lor, dascălilor și părinților!   
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Adio, ABECEDAR!) - Ovi.                                                            

     

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019