Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Activitate interactivă – „Cascada de ciocolată”

La Grădinița nr. 44 din Oradea

Activitate interactivă – „Cascada de ciocolată”

Miercuri, 13 iunie, la Grădinița cu program Prelungit nr. 44 din Oradea a avut loc o activitate interactivă – „Cascada de ciocolată”, și o tombolă în scop umanitar, pentru sprijinirea unui elev accidentat.

O zi de 13 nu aduce, și nu înseamnă, deloc ghinion, din contră copiii din grupa mare de la Grădinița nr.44 (de pe str. Aviatorilor nr. 2) au avut parte de o surpriză de proporții din partea directoarei, Mariana Vereș, și a educatoarelor Viorica Toia și Marina Tănase.
Vă puteți imagina cu câtă bucurie au primit copiii vestea că la activitatea cu pricina vor lucra, în workshop-uri, copii și părinți, deopotrivă, dulciuri, pe bază de ciocolată, obținând, în final, o cascadă de ciocolată. Ca să fie mai stimulativă, activitatea a îmbrăcat forma unei competiții între cinci grupe mixte, alcătuite din părinți și copii. Pentru jurizare, a fost ales un „complet” alcătuit din invitați, între care distinsa și îndrăgita profesoară Maria Ivănescu, părinți și bunici.
În cadrul grupelor s-a muncit cu mult elan pentru realizarea unor sortimente cât mai variate și aspectuoase, după care aveau de găsit cele mai grozave soluții de prezentare (artistică) a produselor, urmată de o prezentare a programelor artistice în jurul produsului finit, cu valoare de recompensă, chiar dacă, la final, cu toții, invitați, părinți și copii, s-au înfruptat din dulciurile pregătite.
În partea a doua a activității s-a organizat o tombolă în scop umanitar. Prin sponsorizări, s-au pregătit 40 de pachete, care au fost cumpărate de părinți și invitați. Banii adunați au fost donați unui elev aflat în suferință de la Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Oradea, școală cu care grădinița are un real și eficient parteneriat. (M.I. & M.D.)

Trimite email

joi, 9 aprilie 2020