Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Să-nceapă carnavalul!

Dacă tot e vacanță, să fie distracție!

Să-nceapă carnavalul!

Peste 100 de elevi din clasele I-IV de la secțiile maghiară și română ale Școlii cu clasele I-VIII „Gáspár András” din Biharia s-au adunat pentru Carnaval.

Așa după cum scria și în invitația pregătită, într-un cadru festiv, elevii și-au prezentat costumația interesantă și amuzantă în fața invitaților (direcțiunea școlii și doamnele învățătoare). Elevii clasei a IV-a B au avut o scurtă intervenție în care ne-au prezentat obiceiuri și tradiții ale carnavalului.
A urmat defilarea și prezentarea personajelor: prințese, clovni, cântărețe (băieți), sperietoare, cățeluși, vampiri, indieni, zâne, Zorro, Scufița Roșie, Omul Păianjen, ursulețul glumeț, țigăncușe, vrăjitori, pisicuțe... tot ce putem întâlni în lumea basmelor. În prezentarea costumelor și măștilor, unii au apelat la cântece și versuri (sau text cu rime). Costumele originale și cele mai interesante (și haioase) au fost premiate cu diplome și jucării, cu ajutorul sponsorului (Caritas Catolica), așa încât niciun personaj deghizat nu s-a întors acasă cu mâna goală. Elevii claselor III-IV au făcut senzație de-a dreptul cu  măștile lor fantastice. După paradă și premiere, elevii s-au jucat, au dansat și au participat la diferite concursuri distractive pregătite de cadrele didactice.
Cu această ocazie elevii clasei a III-a C și-au felicitat colegii care și-au serbat ziua de naștere în luna ianuarie. (Erika Oros)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Să-nceapă carnavalul!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019