Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Shopping-ul și distracția au topit luna lui gERAr

Orădenii au decis să înfrunte cel mai aprig ger

Shopping-ul și distracția au topit luna lui gERAr

Obiectivul numărul unu pentru cei 135.000 de orădeni care au ales să-și petreacă timpul liber al lunii ianuarie cât mai departe de cel mai puternic ger care a lovit municipiul nostru în ultima perioadă se cheamă ERA Shooping Park.

Fie că ne referim la consistentele reduceri de prețuri sau la diferitele evenimente tematice organizate aici, ERA Shopping Park a reușit în ianuarie să le prelungească tuturor vizitatorilor - părinți, tineri sau prichindei în căutare de distracții - vacanța și sentimentul sărbătorilor de iarnă. Toate acestea, pe ritmurile oferite de trupe de muzică bună, care au reușit, prin calitatea prestațiilor lor, să satisfacă pretențiile celor mai riguroși melomani.
Programul a fost completat de sesiuni reușite de theatre comedy, concerte și petreceri magice pentru copii, întreg ansamblul reușind să le dezghețe sufletele zecilor de mii de cumpărători. Pentru că, nu-i așa, toate evenimentele organizate au fost oferite la pachet cu importante reduceri de prețuri la toate produsele, nu e de mirare că toți cei care au călcat pragul ERA Shopping Park au rămas cu sentimentul shoppingului all-inclusive, care îți readuce zâmbetul pe buze. Doamnele și domnișoarele au beneficiat de serviciile gratuite de make-up oferite în colaborare cu cei de la Avon, ERA dovedindu-se a fi o adevărată oază de înfrumusețare, total gratuită, pentru sute de femei. Bărbații au fost și ei invitați la mișcare, să nu stea și să le aștepte pe frumoasele doamne ore în șir, cât ele s-au delectat cu vânătoarea de reduceri. Tocmai de aceea, organizatorii au pus la punct activități gratuite de relaxare, precum foosball și tenis de masă, pentru a-și consuma energia și a se relaxa înainte, după sau chiar în timpul cumpărăturilor. La final, s-a lăsat cu reale competiții sportive, prin care cei mai vajnici sportivi de mall au reușit să-și împartă laurii victoriei.
Lecții gratuite de dans, petreceri-surpriză...
În ceea ce-i privește pe cei mici, ERA le-a oferit o reală alternativă pentru petrecerea timpului liber, respectiv pentru cantitățile mari de energie pe care prichindeii simt în permanență nevoia să le consume. Ei au avut posibilitatea să ia lecții gratuite de dans, să participe la petreceri surpriză, cu magicieni și trucuri care le-au tăiat răsuflarea, să dezlege puzzle-uri uriașe, alături de cei mai nostimi clovni și personaje. Iar pentru ca satisfacția lor să fie deplină, ERA Shopping Park le-a oferit micuților premii instant care să îi ajute în dezvoltarea capacităților lor intelectuale.
„Ianuarie a fost pentru noi un al doilea decembrie în materie de vânzări și vizitatori. Am fi greșit dacă ne gândeam că, în contextul crizei economice și al frigului de afară, lumea nu va fi tentată să iasă din case în această perioadă. Noi, la ERA, încercăm în permanență să le oferim oamenilor rețeta shoppingului complet, îmbinând mult-așteptatele reduceri de prețuri cu programe interactive în care să-i implicăm pe vizitatori. Se pare că reușim, iar semnalul primit de la orădeni ne face să continuăm pe aceeași linie, cu promisiunea că surprizele pregătite de noi vor continua și pentru perioada următoare. În luna iubirii, ERA se pregătește să îmbrace hainele lui Cupidon!”, a declarat Ioana Ionescu, director marketing ERA Shopping Park... (Raluca  Mihălăchioiu)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020