Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La complexul medical „Stefanna” din Sânmartin

„Drumurile au un anumit sens, conduc undeva...”

La complexul medical „Stefanna” din Sânmartin

Miercuri (10 februarie 2010), drumurile ne-au condus la deschiderea oficială a complexului medical „Stefanna” din comuna Sânmartin (strada Traian, nr. 2). La eveniment, au participat primarul comunei Sânmartin, dl Lucian Popuș, precum și viceprimarii municipiului Oradea, dna Biró Rozália și dl Gheorghe Carp.

O echipă de medici din Ungaria (dr.Janosi Gabor, Molnar Balazs, Davidhazy Eva și Varga Viktoria) intenționează să facă din Sânmartin, localitatea cea mai „curtată”, iar din „Stefanna”, un cabinet medical de 24 de carate - locul cel mai căutat pentru serviciile de obstetrică-ginecologie, dermatologie, pediatrie, cosmetologie, precum și consultații pentru stabilirea cauzelor infertilității și consultanță de specialitate; consultații specifice vârstei și sfaturi de îngrijire, de nutriție, stil de viață pentru sugari și copii.
Ginecologie: consult preventiv cancer col uterin cu videocolposcop, test Papanicolau, cu determinarea  HPV, la cerere vaccinare HPV;consult colateral al uterului cu ajutorul UH (ultrasunete), la stomac și uter, flowmetrie; modificări ginecologice comune
Obstetrică: consultanță, consult înaintea sarcinii; confirmarea sarcinii, asistența gravidei...
Sterilitate: analiza completă a sterilității
Operații ambulatorii: Chist și abces Bartholin, îndepărtarea Condylomei (neg virotic), tratamentul perturbărilor de sângerare...
Reglarea bio-electro-magnetică a energiei, ca tratament al viitorului (tratament efectuat cu aparatură medicală BEMER 3000)
Cosmetologie medicală: acid hialuronic pentru încărcarea ridurilor; tratament cu aur de 24k
Funcțiile pozitive ale aurului pot fi puse în legătură cu hormonul tinereții (DHEA). El reglează procesele imunitare și regenerează echilibrul deranjat al citocinei din piele.
Dermatologie: interveții chirurgicale – înlăturarea alunițelor; înlăturarea modificărilor benigne superficiale ale epidermei; tratamente: tratamentul bolilor infecțioase ale pielii, enzime ale mâinilor și picioarelor, ulcerații ale piciorului...
Terapie infantilă și pediatrie: asistență medicală de specialitate de la naștere până la maturitate (0-18 ani), asistență medicală a bolilor acute, consultanță, nutriție, vaccinări, screeningul tulburărilor de dezvoltare, asistența pacienților care suferă de boli cronice, recomandări ... (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze (69 de poze), accesați Galeria foto: La complexul medical „Stefanna” din Sânmartin.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 21 octombrie 2019