Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bal mascat – ediția a III-a

Sâmbătă, la Căminul Cultural din Biharia

Bal mascat – ediția a III-a

Școala cu clasele I-VIII „Gáspár András” din Biharia și Asociația „Bihari Iskolamert – „Skola Nostra” din Biharia (președinte – Popovici Magdolna, vicepreședinte - Vad Márta, membru – Nagy Gizela) organizează, sâmbătă (13 februarie 2010), de la ora 19.30, la Căminul Cultural din Biharia, cea de-a III-a ediție a Balului mascat.

„Balul mascat se vrea o manifestare tradițională, organizată de conducerea asociației cu concursul elevilor și cadrelor didactice de la școala din localitate. Balul, însă, se adresează întregii comunități din comună și urmărește păstrarea și promovarea unor obiceiuri și tradiții locale, afirmarea talentelor artistice din rândul copiilor și tinerilor noștri. Ne bucurăm să constatăm faptul că tinerii și firmele din comună au înțeles mesajul și menirea acestei manifestări și ni se alătură cu mult drag. Unii ne dau o mână de ajutor în organizarea evenimentului, în amenajarea sălii și pregătirea obiectelor de tombolă, precum tinerii Csernak Lajos și Katona Szidonia, iar alții se implică în acordarea de premii pentru bal și tombolă. Harry Press oferă drept premiu o cină romantică pentru patru persoane, iar Trans ABC și Sadelli SRL, câte un bon de cumpărături în valoare de 50 de ron fiecare, ceea ce nu poate decât să ne bucure”, ne-a declarat președintele asociației, dna Popovici Magdolna.
Cină cu bunătăți aduse de-acasă
În deschiderea balului, elevii și tinerii vor da tonul la distracție, prezentând pe scenă un program artistic, dansuri populare și soliști vocali – membri ai formației „Omega Dance” (instructor Ispan Robert), scenete vesele, pregătite de membrii cercului de teatru. Muzica, live, va fi asigurată de trupa „Koktel” din Oradea.
Organizatorii invită la bal întreaga comunitate din comună, iar pe tineri îi îndeamnă să-și pregătească măștile. Cele mai ingenioase măști și costume vor fi premiate. Premii vor putea câștiga, de fapt, toți participanții la bal. Pe baza biletului de intrare, fiecare va putea câștiga un premiu la tombola cu premii organizată cu acest prilej.
Trebuie să mai spunem că potrivit obiceiului, în timpul balului, protagoniștii vor putea servi cina, mâncând din bunătățile aduse de-acasă, fiecare ce și-a pregătit. Produsele culinare vor fi expuse pe mese în stil de bufet suedez.
În imaginile pe care vi le prezentăm, i-am surprins pe organizatori în timpul pregătirii premiilor pentru tombolă... (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Bal mascat – ediția a III-a.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 19 august 2019