Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Ministrul secretar de stat Vasile Timiș a asistat la Sfânta Liturghie și botez, și a înmânat o diplomă de excelență

Aflat, astăzi, în Oradea,

Ministrul secretar de stat Vasile Timiș a asistat la Sfânta Liturghie și botez, și a înmânat o diplomă de excelență

Părinții parohi ai Bisericii Ortodoxe „Sfântul Apostol Andrei” din Oradea, Vasile Bota și Alexandru Ion Mizgan, au avut, astăzi (duminică, 14 februarie 2010), plăcuta surpriză de a-i avea la Sfânta Liturghie pe conf. univ. dr. Vasile Timiș, ministrul secretar de stat în Ministerul Culturii, Cultelor și Patrimoniului Național și pe distinsul om de cultură Mircea Bradu, directorul Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Bihor.

La sfârșitul slujbei, părintele preot Vasile Bota a anunțat distinșii oaspeți și l-a invitat pe ministrul secretar de stat în fața altarului.
Conf. univ. dr. Vasile Timiș s-a arătat încântat de tot ceea ce a văzut și auzit: Grădinița de duminică, de la trapeza bisericii, biserica în interior și exterior, prestația slujitorilor sfântului altar, a corului și  enoriașilor, împărtășirea copiilor în fața sfântului altar la sfârșitul Sfintei Liturghii...
Ministrul a ținut să felicite preoții parohi și să le înmâneze o diplomă de excelență „pentru merite deosebite în păstrarea și promovarea culturii și spiritualității românești”.
Bianca și Ionuț... față-n față cu ministrul
Curios să vadă cum se botează copiii la Biserica „Sf. Apostol Andrei” din Oradea, ministrul a ținut să asiste și la botezul celor doi copii: Bianca Maria Gligor și Denis Ionuț Laza. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (51 de poze), accesați Galeria foto: Ministrul secretar de stat Vasile Timiș a asistat la Sfânta Liturghie și botez, și a înmânat o diplomă de excelență. 

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 23 mai 2019