Menu

Arhiva

Din:

Pana in:


„Dor de primăvară”, de Elena Bissinger

Începând de astăzi, luni, la Galeria de Arte Vizuale

„Dor de primăvară”, de Elena Bissinger

Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Oradea, invită orădenii să vizioneze expoziția de pictură „Dor de primăvară”, a doamnei Elena Bissinger. Expoziția este deschisă, începând de astăzi, luni, 15 februarie, la Galeria de Arte Vizuale, și până la sfârșitul lunii în curs.

  Expoziția cuprinde un număr de douăzeci de tablouri, ulei pe pânză și colaje de nisip pe pânză, tematica abordată de pictoriță este foarte variată pornind de la peisaje, flori de primăvară, precum și lucrări abstracte, toate acestea fiind legate printr-o cromatică îndrăzneață, caracteristică primăverii și renașterii naturii pe care o aduce cu ea.
„Cu toții ne-am săturat de acestă iarnă grea și de aceea vreau să aduc în inimile tuturor un iz de primăvară, prospețime și voioșie. Sper că cei care vor vizita această expozitie să meargă acasă încărcați de o energie pozitivă, care să le încălzească sufletele, să-i facă mai buni și mai iubitori. Vă aștept pe toți să ne încălzim sufletele în așteptarea primăverii”, declară artista.
 Expoziția este cu vânzare și poate fi vizitată gratuit în cele două săptămâni, de luni până vineri, de la ora 10 la 18. (Radu Tîrnovean)

Trimite email

mari, 24 octombrie 2017

Poza zilei

Misiune îndeplinită!

Grea misiune pentru reporterul de serviciu să-și pozeze colegii cu telefonul mobil la Simularea unui proces penal.
Și totuși, misiunea a fost îndeplinită! Grație talentului și abilităților... Câtă grație!