Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Promovarea imaginii și competiției, sub semnul profesionalismului!

O mostră educațională a la „Don Orione”

Promovarea imaginii și competiției, sub semnul profesionalismului!

Cei mai mari dintre gimnaziști (din 18 școli orădene) s-au întrecut, vineri, 19 februarie 2010, la Liceul „Don Orione” din Oradea. Probele acestui concurs au atins mai multe domenii, de la sport până la... cultura generală, promovând atât educația, cât și distracția.

Așa după cum spuneam, la acțiunea organizată de liceul nostru, au participat 18 școli gimnaziale din Oradea, fiecare școală fiind reprezentată de un echipaj format din cinci elevi. Concursul le-a testat o sumedenie de calități și abilități în cadrul a șase probe. Cei mai buni s-au dovedit a fi cei de la Școala cu clasele I-VIII „Andrei Mureșanu”, urmați îndeaproape de cei de la „Nicolae Bălcescu”. Echipajul câștigător a fost format din elevii: Mădălina Pelea, Claudia Romocea, Alin Matei, George Mihele și Patricia Sferle, din a VIII-a A și B, însoțiți de prof. Florica Popovici și Eleonora Jurcuț.
Câștigătorii au fost recompensați cu premii, constând în manuale pentru programele tip CAD și tricouri cu sigla liceului nostru. S-a mai oferit și un premiu-surpriză, o tabără gratuită pe parcursul verii, împreună cu organizația cercetașilor oreonini pentru toți participanții care se vor înscrie la liceul nostru, la începutul anului școlar 2010-2011.
Prin acest concurs, conducerea Liceului „Don Orione” a dorit să ofere o mostră din admosfera educațională a liceului, așa după cum se face ea simțită la noi. Am fost cu toții bucuroși să-i primim în mijlocul nostru pe viitorii liceeni. Sperăm ca în toamnă să-i primim din nou, dar pentru patru ani, ca și pe cei mai mici colegi ai noștri. (Andrei MODOG)
Ca un ecou
Prezentă la eveniment, dna profesor Dorina Szatmari (de la Șc. "Nicolae Bălcescu") ne-a scris un e-mail în care felicita organizatorii pentru profesionalism și corectitudine, dar și pentru modul cum s-au comportat la finele concursului, concluzionând: "Dacă aș avea copil de liceu, l-aș da la "Don Orione"! (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto:  Promovarea imaginii și competiției, sub semnul profesionalismului!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 13 august 2020