Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziție de mărțișoare în Orășelul copiilor

Mărțișoare de la Școala nr. 16 din Oradea

Expoziție de mărțișoare în Orășelul copiilor

Primăvara își face simțită prezența și în Orășelul copiilor din Oradea. Atât vremea plăcută, care permite copiilor să utilizeze toate echipamentele de joacă instalate în interior, cât și o inedită expoziție de mărțișoare și de felicitări, inaugurată joi, 25 februarie 2010, la parterul clădirii multifuncționale, vestesc primăvara care se apropie cu pași repezi.

Expoziția cuprinde peste 130 de lucrări realizate cu măiestrie de elevii claselor a III-a A, a IV-a A, B, C și D de la Școala cu clasele I-VIII nr. 16 din Oradea, sub îndrumarea doamnelor învățătoare Corina Gârba, Otilia Luca, Florica Torjoc, Mariana Hirțe și Ioana Micle. Copiii și-au dovedit cu prisosință creativitatea și simțul artistic, realizând o adevărată operă de artă în toate culorile curcubeului.
În Orășelul copiilor va poposi în zilele următoare și o altă expoziție de mărțișoare și felicitări, realizată de elevii a 16 școli, licee și centre din Oradea și din județul Bihor. De asemenea, în sala de activități socio-pedagogice se desfășoară, zilnic, activități de creație cu participarea elevilor din Oradea și din județ în vederea confecționării de mărțișoare, felicitări și obiecte decorative. (B. P.)

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019