Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Joi, fără evenimente nedorite!

Testele naționale, la final

Joi, fără evenimente nedorite!

Joi, s-a consumat ultima rundă a Testelor naționale din acest an școlar, cu proba la alegere, Geografia României sau Istoria românilor. În centrele de testare organizate în cadrul școlilor gimnaziale “Dacia” și “Oltea Doamna” din Oradea nu s-au înregistrat evenimente nedorite!

“La Centrul de testare de la Școala “Dacia” s-au înscris 249 de candidați din trei școli orădene: “Dacia”, “Decebal” și Liceul de Artă. Toți au fost prezenți. Deci, fără absenți, dar și fără întârziați, iar organizarea a fost ireproșabilă! Au fost luate toate măsurile pentru a preveni producerea unor eventuale fraude”, ne declară președintele centrului, prof. Mircea Mitran.
Nici la Centrul de testare nr. 07, organizat la Școala cu clasele I-VIII “Oltea Doamna” nu au fost consemnate nereguli de niciun fel!, după cum aveam să aflăm de la dl Gyori Peter, informaticianul comisiei. Din cei 284 de candidați înscriși, nu s-au prezentat doi, din seriile precedente de la Școala cu clasele I-VIII “Nicolae Bălcescu”. Joi, la ultima probă,  din cei  282 de candidați prezenți, 11 au optat pentru Istoria românilor, iar restul, pentru Geografia României. La ieșirea din sală, cei mai mulți s-au declarat mulțumiți de subiectul de la geografie, lăudându-se că vor lua nota maximă.
În curtea școlii, bucurie generală, calde îmbrățișări și comentarii optimiste! (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Joi, fără evenimente nedorite!).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

vineri, 5 iunie 2020