Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„La noi, școala este o expoziție de mărțișoare”

La Lic. Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea

„La noi, școala este o expoziție de mărțișoare”

Cu o asemenea exprimare, Silvia ne-a dat gata. Vă puteți imagina cum se traduce: „La noi, școala este o expoziție de mărțișoare”... Superbă imagine!
Curând aveam să aflăm și explicația.

„Am confecționat cu elevii mărțișoare. Vor veni părinții să le vadă, dar și copiii de la grădinițele nr. 20, 35, 52 și 54. Acțiunea se desfășoară în cadrul a patru proiectelor. De fapt, la noi, școala este o expoziție de mărțișoare, confecționate de elevii noștri, dar și de copiii de la grădinițele partenere amintite.”
Aveam apoi să cunoaștem care sunt cele patru proiecte care se derulează la ciclul primar al Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea. Este vorba despre proiectele locale „Școlărei și școlărițe...” și „Să sune clopoțelul”…(proiecte coordonate de inst. Alina Maria Bocșe), proiectul interjudețean „Orizonturi noi pentru toți” (coordonat de înv. Virginia-Silvia Hadade), partenerii de proiect fiind elevii din clasa a IV-a de la „Lucian Blaga” din Oradea, elevii din clasa a III-a de la Grupul Școlar „Vasile Cocea” din Moldovița, județul Suceava și elevii din clasa a II-a de la Școala cu clasele I-VIII nr. 16 din Oradea (inst. Rodica Daniela Vlad).
Cel de-al patrulea proiect este tot un proiect interjudețean, intitulat „Prietenia - o comoară de preț” (coordonat de inst. Carmen Goje), partenerii fiind în acest caz elevii ciclului primar de la „Lucian Blaga” și elevii ciclului primar de la Școala cu clasele I-VIII Avram Iancu” din Satu-Mare. (Ov. DAN)

Trimite email

vineri, 6 decembrie 2019