Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Bine ai venit, primăvară!”

„A...micii” strigă în cor:

„Bine ai venit, primăvară!”

Dorințele, bucuriile copiilor sunt prioritate pentru noi, „cei mari”. Cea mai mare bucurie a lor în această perioadă este dăruirea de mărțișoare.

Printr-o strânsă colaborare în cadrul unor proiecte educative, dascălii fac posibilă împlinirea acestei dorințe. Este vorba despre implicarea în activități comune a elevilor claselor I A, a II-a B, a II-a C de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea (învățătoare: Hora Florica, Chereși Daniela și Carțiș Anca), în cadrul unui proiect interjudețean „A...micii” (în parteneriat cu Școala cu clasele I-VIII nr. 13 „Aron Cotruș” din Arad și a unui proiect local - „Bine ai venit, primăvară!” (în parteneriat cu Grădinița nr. 52 din Oradea).
După o îndelungată perioadă în care  și-au confecționat propriile mărțișoare, copiii sunt ajutați să-și deschidă sufletele în fața lumii întregi, dăruind aceste frumoase simboluri în zona parcului Magnolia din Oradea (cartierul Rogerius) în ziua de 1 martie 2010 și Grădinița nr. 52.
Acțiunea a fost posibilă datorită strânsei colaborări dintre cadrele didactice, elevi și părinții acestora care sprijină realizarea unor astfel de proiecte educative benefice copiilor. (Anca C.)

Trimite email

marţi, 4 august 2020