Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Trei elevi din „Gojdu” câștigă competiția regională de dezbateri de la Cluj-Napoca

Gojdiștii orădeni confirmă, cu aceeași strălucire!

Trei elevi din „Gojdu” câștigă competiția regională de dezbateri de la Cluj-Napoca

Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR Transilvania) a organizat în perioada 26-28 februarie 2010, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca, prima competiție regională de dezbateri din acest an.

12 echipe, formate din câte trei elevi fiecare, reprezentând șase licee și colegii naționale din Cluj-Napoca, Oradea, Turda și Sfântu–Gheorghe, s-au întrecut în arta persuasiunii, dezbătând probleme actuale ale educației și societății românești.
Echipa Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, formată din Emil Costruț, Vlad Musca și Andreea Neagoe, a câștigat dezbaterea finală a acestui turneu de începători care a avut drept temă „Este justificat ca voluntariatul în folosul comunității să condiționeze absolvirea studiilor liceale”(?)
 „Acest rezultat este o confirmare a evoluției extraordinare a clubului de dezbateri din „Gojdu”. Acesta a avut reprezentanți la toate competițiile naționale și regionale din ultimii ani. Era doar o chestiune de timp ca elevii dnei profesor Liliana Sonea să câștige un trofeu regional important”, declară Emil Mesaroș – președinte ARDOR Transilvania (Sînziana Jurău)
P.S. Dna Sînziana, lucrurile stau întocmai cum a arătat și dl președinte: gojdiștii noștri sunt ăi mai primii, vorba aceea! Vă mulțumim. (Ovi D.)

Trimite email

sâmbătă, 19 octombrie 2019