Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Astăzi, joi, ERA devine povestitorul copiilor

La Oradea, un an de ERA înseamnă trei luni de distracție!

Astăzi, joi, ERA devine povestitorul copiilor

ERA Shopping Park împlinește, astăzi, joi, 11 martie 2010, un an de la deschiderea oficială și le oferă orădenilor, cu această ocazie specială, timp de trei luni de zile, seri de poveste pentru cei mici și artă adevărată pentru tineri și părinți, dar și un concert aniversar Direcția 5, din partea Carrefour ERA.

„Suntem foarte bucuroși, acum, când sărbătorim un an, alături de orădeni și de partenerii noștri. A fost un an greu într-o situație economică globală nu tocmai fericită. Cu toate acestea, faptul că ERA merge mai departe, că se dezvoltă și primește în familia sa noi branduri, dar și faptul că își continuă seria de evenimente de divertisment arată că nu încetăm să evoluăm. Creștem alături de orădeni și ne mândrim cu aceasta!” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager ERA Shopping Park.
Un an de ERA Shopping Park în Oradea
Mii de baloane și sacoșe de cumpărături ERA vor fi împărțite orădenilor care vor trece pragul galeriilor comerciale în acest moment aniversar. În plus, Carrefour ERA a pregătit, cu această ocazie, un eveniment special pentru orădeni. Sâmbătă, 13 martie, începând cu ora 17, formația Direcția 5 va susține un concert de neuitat.
Începând de astăzi, joi, ERA devine povestitorul copiilor
Pentru că CERE BELLO este prima rețea de librării dedicate exclusiv copiilor cu o tradiție pentru activități conexe: vizionarea de filme pentru copii, crearea unui spațiu de lucru, posibilitatea de a testa jocurile, ERA Shopping Park a ales ca serile de poveste pentru micuții orădeni să se desfășoare aici, în fiecare joi, de la ora 18.30, într-un spațiu dedicat copilăriei, curiozității și exuberanței celor mici.
Vineri, începe stagiunea distracției la ERA Shopping Park
Serile de vineri vor fi adevărate regaluri de teatru. Magazinele vor deveni scena actorilor, iar dumneavoastră le veți fi publicul. Încă din vechime, mici scenete de teatru puteau fi vizionate în piețele publice. Și cum centrele comerciale au luat astăzi locul piețelor din vechime și negustorii sunt în prezent adevărate branduri, nu ne-a mai rămas decât să declarăm deschisă, începând cu ora 19, Stagiunea distracției la ERA Shopping Park.
În fiecare duminică, proiecții și dezbateri cinematografice la ERA Shopping Park
Zilele de duminică vor fi dedicate, exclusiv, cinematografiei. Pe lângă proiecțiile de desene animate dublate, de la 11, dedicate copiilor, ERA le oferă orădenilor, începând cu ora 18, posibilitatea ca, după o zi obositoare de cumpărături, să se relaxeze vizionând un film de box office. Totodată, membrii publicului vor avea posibilitatea chiar să comenteze cu ceilalți participanți impresiile avute despre actori, decoruri sau scenele importante din filmele proiectate. Vor participa, așadar, la mici „cenacluri” ad-hoc de cinematografie.
Campania ERA distracției la ERA Shopping Park a debutat la începutul lunii martie și va dura timp de trei luni. În toată această perioadă, Galeria comercială ERA se va transforma într-o adevărată sală de spectacole în care vizitatorii vor deveni spectatori de teatru, film și poveste. (Paul Aparaschivei)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020