Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

8 Martie - zi de sărbătoare aleasă!

La Școala din Rieni

8 Martie - zi de sărbătoare aleasă!

Și în acest an, Școala cu clasele I – VIII din Rieni le-a sărbătorit prin cântece și poezii pe frumoasele mame, învățătoare și profesoare.

Întreaga comună a răsunat de mulțumirile inocente ale copiilor adresate celor care le-au dat viață și celor care se străduiesc ca aceasta să le fie mai bună.
Dna director, Liliana Balint, a participat la toate programele, începând cu școala din Rieni, unde un grup de eleve pregătite și acompaniate la chitară de prof. Carmen Ifrim, au încântat mamele și cadrele didactice prezente. Doamnele învățătoare Viorica Laza și Nagy Laura au coordonat activitatea elevilor din clasele I-IV, care au sensibilizat invitații cu cântece și poezii. Preșcolarii și școlarii claselor I-IV de la Valea de Jos, Petrileni, Sudrigiu și Ghighișeni au pregătit momente emoționante în cinstea mamelor care au participat la eveniment. În organizarea manifestărilor s-au implicat: educatoarele Marcela Terme, Corina Florincuța, Corina Cornea, Adela Dobra, Corina Costea, înv. Valentina Murg, Cristina Tirla, prof. Loredana Marge și Etelca Cioflan.
 Atât mamele, cât și doamnele învățătoare și profesoare au fost răsfățate cu flori. (Valentina M.)

Trimite email

joi, 20 iunie 2019