Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Noile educații – o șansă pentru viitor”

Simpozion național la Oradea, în 29 aprilie

„Noile educații – o șansă pentru viitor”

Inspectoratul Școlar al județului Bihor, Casa Corpului Didactic Bihor, Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Oradea și Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” organizează, în 29 aprilie 2010, Simpozionul național cu tema „Noile – o șansă pentru viitor”.

„Noile educații” reflectă problematica lumii contemporane prin obiective care dau denumirea fiecărei structuri de conținut științific, realizată ca disciplină de studiu, concepută în plan disciplinar, dar mai ales interdisciplinar, pluridisciplinar și chiar transdisciplinar. În acest context, noile educații contribuie la formarea unor atitudini, a unor comportamente adecvate care să-i pregătească pe copiii și elevii de astăzi pentru provocările viitorului. Disponibilitatea și creativitatea cadrelor didactice sunt cele care vor avea o contribuție majoră la implementarea noilor educații în sistemul educațional, fie ca parte a curriculum-ului la decizia școlii fie cuprinse în proiecte educaționale extracurriculare.
Simpozionul își propune împărtășirea unor experiențe pozitive acumulate în derularea unor activități în sfera noilor educații și editarea unui ghid de bune practici.
Simpozionul se adresează cadrelor  didactice din învățământul preșcolar și preuniversitar, educatoare, învățători, institutori, profesori din județul Bihor și alte județe ale țării.
Comunicarea științifică (lucrarea) trebuie să cuprindă aspecte practice și teoretice privind demersurile didactice creative desfășurate cu copiii, proiecte de activitate pe conținuturile „noilor educații”, însoțite de material vizual  în format ppt.
Înscrierile se fac online în perioada 1-15 aprilie 2010, la următoarele adrese de e-mail: teocris58@gmail.com sau ddaniela_pop@yahoo.com (Mihaela Coșereanu)

Trimite email

joi, 24 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!