Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Petrecerea Racilor la “Impero”

Sub zodia Racului, moda o faci tu!

Petrecerea Racilor la “Impero”

Creatoarea de modă Gina Butiuc a organizat, joi seara, în cocheta sală a Restaurantului “Impero” din Oradea o petrecere specială, dedicată clienților născuți în zodia Rac.

În stilu-i caracteristic, inconfundabil, Gina a impresionat din nou prin modul de organizare și desfășurare a manifestării, ea însăși fiind moderator, cea care a făcut prezentările, comentând ținutele clientelor sale, apărute în fața publicului pe post de manechine, fiecare îmbrăcând vestimentația procurată de la magazinul Ginei Butiuc sau confecționată în atelierul creatoarei. Manifestarea s-a vrut o nouă expresie a respectului deosebit pe care Gina îl are pentru clienți și colaboratori, o nouă dovadă că ține la prestigiul pe care și l-a câștigat de-a lungul timpului. Noua locație aleasă nu a fost deloc întâmplătoare, dat fiind faptul că creatoarea nu organizează două evenimente în aceeași locație.
Protagonistul momentului – surpriză al serii  a fost Viorel Popa, un as în artele marțiale, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Îmbrăcat samurai, cu sabia la brâu, el a prezentat un complex de exerciții de mânuire a sabiei, folosind trei dintre ustensilele pregătite pentru demonstrație - printre care și sabia de lemn, după care a invitat la duel un viteaz din public. Cum nu s-au găsit viteji, a provocat o domniță, care l-a refuzat elegant. Totuși, de voie de nevoie, un tânăr s-a decis să iasă în față, să încrucișeze sabia cu maestrul, dar samuraiul a preferat doar un salut și un exercițiu simplu de mânuire a sabiei, fără duel, spre a nu crea panică printre doamne.
Petrecerea Racilor s-a încheiat cu o cupă de șampanie, întru cinstirea sărbătoriților.
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Petrecerea Racilor la “Impero”).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 29 septembrie 2020