Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Expoziția de Paște i-a mulțumit pe toți

Joi, la Școala din Săbolciu

Expoziția de Paște i-a mulțumit pe toți

În cadrul parteneriatului dintre grădinița și școala din Săbolciu (comuna Săcădat), educatoarele Ruzsa Natalia și Sanda Iovan, prof. Georgeta Dehelean și Camelia Moga au pregătit o expoziție de Paște, cu tema „Paștele și Iepurașul”.

La expoziție au trimis lucrări și elevii dlui înv. Adrian Negrău, de la Școala cu clasele I-IV din Săbolciu (șosea), precum și preșcolarii educatoarei Simona Sotoc, de la Grădinița din Săbolciu (șosea).
Vernisajul expoziției a avut loc, joi (1 aprilie 2010), la Școala din Săbolciu, în prezența directorului școlii coordonatoare din Săcădat, dna prof. Gabriela Þîrțiu, și a părinților școlarilor și preșcolarilor. Fiind o expoziție cu vânzare, părinții, frații, dar și cadrele didactice au cumpărat lucrările expuse, dând satisfacție autorilor lucrărilor. Putem spune că  bucuria a fost generală deoarece și cumpărătorii s-au declarat mulțumiți de lucrări.
„Acest parteneriat (școală – grădiniță – părinți) ne-a dovedit că se poate conlucra foarte bine, cu bune rezultate, fiecare fiind mulțumit în felul său. Consider că a fost un eveniment extraordinar, în avanpremieră și îmi doresc să particip la cât mai multe asemenea evenimente”, ne-a declarat directorul coordonator, prof. Gabriela Þîrțiu.
Expoziția ne-a arătat ce pot face două mâini dibace, atunci când se muncește cu dăruire. Pentru vârsta lor atât de fragedă și lipsa de experiență, cele 35 de picturi pe lemn și peste 70 de obiecte de artizanat confecționate pe tema sărbătorilor pascale (iepurași, flori de primăvară, felicitări, fluturi, suport de ouă și de șervețele), ouă încondeiate, precum și o machetă a Grădiniței din Săbolciu au surprins plăcut pe toată lumea, unii părinți manifestându-și uimirea și bucuria și-au îmbrățișat copiii. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Expoziția de Paște i-a mulțumit pe toți.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 5 aprilie 2020