Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

De sărbători mai aproape de cei nevoiași

Noi acte de caritate

De sărbători mai aproape de cei nevoiași

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, echipa domnului deputat Seremi Ștefan, coordonată de șefa de cabinet, Minodora Breje, împreună cu alți membri (Cosmin Timar, Anamaria Ursan, Ramona Dan, Elena Băltean, Ciprian Avram) au adus un dram de fericire în sufletele copiilor nevoiași, dar și adulților cu o condiție materială precară.

 Tinerii PD-L au împărțit, joi, 1 aprilie 2010, mai multe cadouri cu un conținut vestimentar, altele cu alimente, legume și fructe și nu în ultimul rând dulciuri și ouă roșii. În „călătoria  salvatoare” ne-au impresionat numeroase cazuri, dar două dintre acestea au fost de-a dreptul cutremurătoare.
Primul a fost acela referitor la o familie de surdo-muți cu care într-adevăr am comunicat destul de greu deoarece nu știam limbajul semnelor și ne-am pus noi în situația lor de-a dreptul devastatoare, iar următorul a fost al unei mame solitare, bolnavă de leucemie, ce-și crește singură fiica de 24 de ani care e  imobilizată într-un scaun cu rotile. Părinții s-au despărțit de mult timp, iar tatăl nu a mai dat nici un semn de viață, astfel încât mama fiind nevoită să trăiască doar din ajutorul social. (M. B.)

Trimite email

joi, 12 decembrie 2019