Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Pregătiri pentru sărbătorile pascale

În parteneriat cu grădinițele 42 și 55

Pregătiri pentru sărbătorile pascale

Așteptând cu nerăbdare sărbătoarea creștină din fiecare primăvară, Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, școlarii a trei clase din ciclul primar, de la Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Oradea, au derulat câte o activitate specifică momentului, împreună cu preșcolarii de la grădinițele partenere.

Astfel, la școală, elevii claselor a III-a B și C (îndrumați de înv. Luncan Ana și Anghel Ramona), i-au primit pe preșcolarii de la grupa mică și pregătitoare, de la Grădinița nr.42 - „Maria” (îndrumați de ed. Condoroș Rodica, Orban Maria, Popa Sanda și Rekesi Paula). Împreună au confecționat suporturi pentru ouă, au împodobit pomul Primăverii cu ouă decorate, cu iepurași și alte simboluri pascale.
 La Grădinița nr. 55, preșcolarii din grupa pregătitoare (a ed. Mihaela Vidican și Mărioara Cardoș) i-au primit pe școlarii clasei I C, însoțiți de înv.  Monica Toader, alături de au realizat felicitări de Paște. La final, preșcolarii au fost răsplătiți cu autocolante cu găinușe, ouă, flori, puișori și iepurași. 
Astfel de activități de parteneriat sunt benefice, atât copiilor, cât și cadrelor didactice, pentru valențele lor instructiv-educative. (Dorina T.)

Trimite email

duminic, 21 iulie 2019