Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Angajații Consiliului Județean, la plantat de puieți

Luni, la Roșia

Angajații Consiliului Județean, la plantat de puieți

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, domnul Dumitru Voloșeniuc, a participat luni, 19 aprilie 2010, alături de 14 colegi din cadrul instituției, la acțiunea de plantare de puieți de paltin și gorun, demarată de Primăria Roșia, pe raza comunei.

Echipați cu uneltele necesare, cei 14 angajați ai Consiliului Județean Bihor, primarul și viceprimarul din Roșia, însoțiți de pădurarii din comună, au plantat aproximativ 1.200 de puieți pe cele 0,20 hectare de teren puse la dispoziție de Primăria Roșia.
“Prin participarea noastră, dorim să determinăm și alți locuitori ai județului Bihor să se implice în astfel de acțiuni, deoarece pădurea reprezintă una dintre cele mai importante bogății ale județului nostru. Totodată, pe lângă efortul depus, o asemenea ieșire reprezintă și un bun prilej de a strânge relațiile între colegi. Sper ca exemplul nostru și al celor de la Primăria Roșia să fie urmat și de alte unități administrative din județ”, a declarat domnul Dumitru Voloșeniuc, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.
După muncă, angajații consiliului au fost răsplătiți cu păstrăv de munte prăjit și slănină friptă... în aer liber. (D. C.)

Trimite email

joi, 13 august 2020