Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La 20 de ani de la absolvirea gimnaziului

La Școala „Avram Iancu” din Oradea

La 20 de ani de la absolvirea gimnaziului

În premieră, la Școala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” din Oradea (fostă Șc. Generală nr. 12), sâmbătă, 17 aprilie 2010, a sunat din nou clopoțelul pentru cei care au absolvit gimnaziul în urmă cu 20 de ani...

Cea care ne-a fost profesor – diriginte, dna Ionescu Floarea (acum pensionară), a strigat catalogul clasei a VIII-a C, promoția 1989 -1990.
La „ora de dirigenție” au răspuns cu bucurie invitației și profesori care ne-au predat, iar elevii, tot emoționați, ca odinioară, i-au primit cu buchete de flori,
pe doamna de matematică Galfi Denisa, doamna de chimie Albu Florica, doamna de muzică Balog Florica, doamna Maghiar Maria... Domnii profesori și-au amintit cu drag de elevii absolvenți, depănând amintiri, la fel și foștii elevi:  Cofar Sunamita, Covaci Monica, Gaceu Forin, Guleș Mirela, Florea Adrian și Vidican Dan care și-au prezentat realizările profesionale și familiale.
 La eveniment, a participat atât fosta conducere a școlii (reprezentată de dl prof. Viorel Þenț, cât și actuala conducere, reprezentată de doamna director, prof. Gheorghina Bîrlădeanu. Domniile lor au apreciat inițiativa organizării unor asemenea întâlniri de suflet, bucurându-se să constate că foștii elevi nu au uitat școala unde au învățat și pe profesorii care i-au îndrumat. Foștii elevi, actualmente oameni împliniți (învățători, profesori universitari, directori comerciali, manageri de firme, medici și economiști) și-au arătat disponibilitatea de a colabora cu actuala conducere pentru a susține eventualele proiecte în folosul instituției de învățământ. (COVACI Monica )
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La 20 de ani de la absolvirea gimnaziului.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 25 august 2019