Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Atelierele de creație cu participarea părinților

O tradiție de succes la „Nicolae Bălcescu”

Atelierele de creație cu participarea părinților

În fiecare an, măcar o dată pe semestru, la Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea, părinții participă alături de copii la atelierele de creație, care, potrivit declarației dnei prof. Stela Tăut, se bucură de un succes deosebit.

Insulele fericirii
Până să vedem despre ce este vorba, interlocutorul nostru a reușit să ne stârnească curiozitatea, vorbindu-ne despre insulele fericirii, despre formula „verde-albastru = viață”: verdele – sănătatea naturii, albastrul – sănătatea apei și aerului, albul (bărcuțelor) – puritatea sufletului de copil...
Miercuri, 21 aprilie 2010, după-amiază, în cadrul „Zilelor școlii”, au fost organizate mai multe ateliere de creație, în care a fost antrenată o armată de copii și părinți (coordonați de prof. Simona Mihalca, Stela Tăut, Simona Vancea, Andaluza Raț, Maria Bughiu, Dorina Szatmari și înv. Florica Pop).
Organizați pe clase și ateliere de lucru, elevii și părinții au pictat tablouri cu motive populare, pe lemn, fluturi, flori de primăvară și nu numai, luate de pe farfuriile de ceramică, iar la sfârșit au fost recompensați cu distracție pe cinste în curtea școlii, la toboganul gonflabil pe care părinții l-au adus ca un dar-surpriză pentru copiii lor. (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Atelierele de creație cu participarea părinților.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminic, 18 august 2019