Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Campania de recrutare continuă

“Noi (chiar) te angajăm!”

Campania de recrutare continuă

Timp de două zile, miercuri și joi (4 - 5 iulie),XL World România a declarat, sus și tare, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea, “Noi (chiar) te angajăm!”.

Sorina Mocuța, inspector resurse umane, și echipa sa, Tatiana Horga, Ioana Sabău, Szabo Alina, operatori comerciali, cu sprijinul nemijlocit al Mihaelei Bejenaru, director resurse unane de la sediul firmei (din Iași),la patru mese, au recrutat forță de muncă (operatori call center pentru limbile: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, polonă, olandeză, daneză, norvegiană …).
Același lucru s-a întâmplat, cu o săptămână înainte, la Iași, unde își are firma sediul central.
XL World România, înființată în urmă cu șapte ani la Iași (cu filiale în Oradea și Bacău), se ocupă cu promovarea de servicii și produse prin telefon (fiind firmă de telemarketing), servicii și produse de telefonie fixă și mobilă, închirieri de mașini pentru o firmă din Anglia; realizează sondaje în IT, având clienți din toată Europa, ba chiar și din SUA (cei de la sediul central din Iași).Campania de recrutare de vorbitori de limbi străine (la nivel avansat) continuă la sediul din Oradea (str. Principatelor Unite nr.10).
 De asemenea, firma oferă candidaților posibilitatea de a urma gratuit cursuri de limbă italiană pe perioada verii, după cum ne-a spus Sorina Mocuța. (Ov. D.)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020