Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Indivizi certați cu legea au pavoazat clădirea școlii cu afișe

Legea... junglei

Indivizi certați cu legea au pavoazat clădirea școlii cu afișe

Azi dimineață (marți, 4 mai 2010), clădirea Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Oradea era „împodobită cu afișe; același afiș, multiplicat de zeci de ori, toate lipite cap la cap, pe câțiva metri, acopereau parte din fațada celor două corpuri de clădire.

Unii ar fi putut crede că se anunța... „deșănțat” prima probă de evaluare națională, la limba și literatura română, pentru clasa a VIII-a. Pardon!
Conținutul afișelor era cu totul altul. Culmea, directorul renumitului colegiu nu știa nimic și nici nu putea bănui cine și-a permis să facă una ca asta. În consecință, a pus portarul să îndepărteze afișele. S-a anunțat și Poliția Comunitară, care a reacționat tardiv, ajungând la fața locului când portarul își încheiase misiune, dar urmele afișelor (cu zecile) erau încă vizibile. Un domn profesor respectabil, văzând că portarul îndepărtează „opera”, l-a atenționat să nu o facă, pentru că o va încurca... Cică dumnealui așa a aflat, din gura celor care le-au lipit dimineață, că acțiunea e autorizată de primărie, fiind domeniu public, și că nimeni nu are voie să se atingă de ele!!!??? Nu, zău???
Ca să vedeți până unde poate merge tupeul și obrăznicia unora!
 Ne-am interesat și noi la Primăria Oradea să aflăm cine a dat o asemenea aprobare nerușinată. Bine-nțeles că totul fusese pură fabulație, invenție și speculație ieftină, care, însă, îl va costa scump pe cel care a administrat „afacerea” cu afișele... „necurate”. Dar indivizii nu s-au mulțumit doar cu acele zeci de mo(n)stre administrate eminescienilor, afișele cu pricina au mai fost „uitate” și pe alte clădiri și „garduri” de pe strada Moscovei...
Curat murdar, coane Fănică! (Ov. D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Indivizi certați cu legea au pavoazat clădirea școlii cu afișe.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 20 octombrie 2019