Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Și tu poți fi colegul meu

E timpul să te gândești la viitorul tău

Și tu poți fi colegul meu

Dacă îți dorești un mediu de muncă dinamic, unde vei învăța multe lucruri noi este momentul să alegi cariera de polițist de frontieră.

De ce această alegere? Pentru că vei dobândi o experiență de viață și profesională aparte, te vei menține într-o formă fizică și psihică de invidiat, vei cunoaște provocările date de executarea misiunilor în țară și străinătate, vei cunoaște locuri și culturi noi, îți vei depăși propriile limite, vei avea un trai decent și un statut social aparte.
Este timpul să te prezinți până cel târziu în data de 30 mai 2010, când se încheie perioada de înscriere, la sediul celui mai apropiat Inspectorat Județean al Poliției de Frontieră, unde personalul specializat îți va oferi detalii și informații legate de admiterea în instituția noastră de învățământ. Aici vei fi informat și îndrumat despre modul în care trebuie să îți întocmești dosarului de candidat. Tot acolo vei afla și despre opțiunile pe care le ai după absolvirea instituției de învățământ. Datele de contact și multe alte informații referitoare la examenul de admitere le poți afla accesând pagina oficială de web a instituției: www.avramiancu.ro
Nu te costă nimic să te informezi.
Pentru sesiunea de admitere 2010 în cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, Poliția de Frontieră Română selecționează 100 de candidați băieți și fete  din  care  două locuri pentru etnia romă.
Iată câteva date referitoare la drepturile pe care le ai și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești, pentru a susține examen în instituția noastră de învățământ.
Drepturi pe durata școlarizării
școlarizare gratuită, masă, cazare și echipamente gratuite, asistență psihologică, medicală și echipamente gratuite, soldă lunară, învoiri și permisii.
Drepturi de care beneficiază cadrele poliției de frontieră: repartiție în unitățile Poliției de Frontieră, în funcție de media de absolvire și posturile vacante, soldă lunară, echipament, hrană, asistență medicală, medicamente gratuite, concedii și scutiri medicale plătite, concediu și îndemnizație pentru creșterea copilului.
Pentru înscriere trebuie să îndeplinești anumite condiții
*să ai cetățenie română și domiciliul în România *să cunoști limba română scris și vorbit *să fii absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat *să nu fi fost exmatriculat, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituție de învățământ *să ai capacitate deplină de exercițiu *să fii declarat apt medical, fizic și psihic *să ai un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate *să nu ai antecedente penale sau să nu fii în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni. (Eugen M.)

Trimite email

joi, 22 august 2019