Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Serbările Cetății Oradea (II)

Între 6 și 8 iulie 2007,

Serbările Cetății Oradea (II)

Cea de-a șaptea ediție a Serbărilor Cetății Oradea au debutat vineri, 6 iulie, cu vernisajul unei expoziții inedite de artă plastică, urmat de o lansare de carte, multe concerte (de multe feluri), târg de antichități, jonglerii cu foc… De departe, însă, cele mai așteptate au fost concertele trupelor Sarmalele reci, Evergrey (Suedia), Timpuri noi și Vama!

Lumea părea relaxată, și încântată să petreacă un weekend în cetate, plimbându-se de colo-colo, atrași de protagoniștii momentelor artistice. De cea mai mare audiență s-au bucurat concertele trupelor consacrate, precum și jonglerii cu foc. Cu mititei, grătar, frigărui, bere sau vin, pe masă, să tot vii de-acasă.Iar unii comercianți nici nu s-au mai sinchisit să afișeze prețurile produselor (la mititei, grătare, frigărui, sortimente de bere). La ce bun? Te măsura din ochi, și-ți spunea verde în față, cât ai zice pește, suma totală, calculând din cap, că doar sunt comercianți cu experiență! Cu toate că s-a băut mult, îmbucurător este faptul că nu s-au semnalat evenimente nedorite, cum se întâmplă atunci când unii își beau mințile, și găsesc sămânță de scandal!
Chiar dacă programul nu a constituit pentru nimeni literă de lege, serbările au fost reușite, iar organizatorii pot fi mulțumiți că vremea a ținut cu ei, iar orădenii, cu deosebire tinerii și copiii, au ieșit din casă în număr considerabil în cele trei seri, mai cu seamă la ora concertelor formațiilor cu nume sonore. (Ov.D.)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Serbările Cetății Oradea (II)).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 20 septembrie 2020

Poza zilei

Ești pasionat de muzică?

Ești pasionat de muzică și vrei să faci primii pași în cariera ta?
Perfect!
Noi suntem în căutarea unui VOCAL COACH ASSISTANT.
Așadar, nu rata ocazia de a face parte din echipa Enjoy Music!