Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătoarea școlii în aer liber

Joi și vineri, la Șc. „Ioan Slavici”

Sărbătoarea școlii în aer liber

Sfârșitul lunii aprilie este așteptat în fiecare an cu mare nerăbdare de elevii Școlii cu clasele I-VIII „Ioan Slavici” –Oradea, pentru că sunt... „Zilele școlii”.

 Și în acest an, în 29 și 30 aprilie 2010, s-au desfășurat la nivelul școlii nenumărate activități cultural-artistice și sportive mult îndrăgite de copii.
 În localul de pe strada Clujului (nr. 229), vineri a fost o zi aparte pentru elevii claselor I-IV C.
Ziua a debutat cu o prezentare în power point a vieții și activității literare a patronului spiritual al școlii, scriitorul Ioan Slavici, urmat de prezentarea poveștii „Zâna Zorilor”, întrebări și răspunsuri pe această temă.
Activitățile au continuat în curtea școlii cu un spectacol susținut de grupul vocal „ Allegria” (al școlii „Avram Iancu”) și trupa de dans ritmic.
Distracție... pe pâine!
De un real interes și succes s-au bucurat jocurile sportive și distractive, precum și „concursul de biciclete”
(alergare în sac, mănâncă mărul primul! cu oul în lingură, meciul secolului...)
Toate doamnele învățătoare - Maria-Marillena Dărăban ( I C), Monica Gașpar (II C), Ianoșteac Anca (III C) și Ramona Răcean (IV C) - au participat alături de elevi, încurajându-i pe întreg parcursul întrecerilor.
 Elevii au fost răsplătiți cu premii și diplome, în funcție de rezultatele obținute. Unii au fost încântați când au primit doua sau mai multe diplome, dar toți au fost bucuroși când au fost premiați.
 Sărbătoarea s-a încheiat cu dans în aer liber și un picnic general. (Marillena D.)

Trimite email

miercuri, 21 august 2019