Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Sărbătoarea Don Orione

Vineri și sâmbătă,

Sărbătoarea Don Orione

Iată că a sosit încă o dată ziua de 15 mai, și e iar zi de sărbătoare în curtea Liceului „Don Orione” din Oradea.

În această zi minunată, ne aducem aminte cu drag de patronul nostru spiritual, sfântul Don Orione, sărbătorindu-l cu mic cu mare...
Anul acesta, sărbătoarea a început vineri, 14 mai 2010, când toți elevii liceului s-au adunat în sala de sport, cu gândul de a participa la festivitățile organizate de colectivul de profesori.
Programul a început cu discursurile nu foarte lungi ale managerului general, .... și părintelui Mihai. În continuare, a fost ales din fiecare clasă câte un echipaj format din cinci elevi care să participe la concursul de cunoștințe generale pus la cale de domnul profesor Stoica și de domnul profesor Luncan. La probele de cultură generală s-au adăugat probele sportive.
Programul festiv a durat aproximativ două ore, după care elevi din cadrul Consiliului elevilor, împreună cu consilierul educativ, doamna profesor Carmen Hărduț, au ieșit în oraș să sărbătorească în stil CEDO, savurând pizza.
Sâmbătă - slujba închinată cinstirii sfântului Părinte
A doua zi, sâmbătă, 15 mai, sărbătoarea a continuat în centrul Don Orione cu slujba închinată cinstirii sfântului Părinte, patronul spiritual al centrului nostru, slujbă care s-a ținut la biserica de lângă școală. După slujbă, programul de distracție a continuat întreaga după- masă, în stil oreonin, dar, de această dată, motorul manifestărilor a fost părintele Mihai.
Și așa am mai petrecut noi încă o dată minunatele zile ale școlii noastre. (Andrei MODOG)

Trimite email

sâmbătă, 15 august 2020