Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Viața are prioritate: Spune NU tutunului și alcoolului”

Final de proiect, la C. E. „Partenie Cosma” Oradea

„Viața are prioritate: Spune NU tutunului și alcoolului”

Luni, 17 mai 2010, la sala festivă a Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a avut loc închiderea festivă și diseminarea proiectului „Viața are prioritate: Spune NU tutunului și alcoolului”, manifestare la care au participat, în calitate de invitați, inspectorul școlar de specialitate, prof. Florin Negruțiu și directorul colegiului, prof. dr. Ioan Corba.

În perioada 30 martie - 15 mai 2010, s-a derulat proiectul „Viața are prioritate: Spune NU tutunului și alcoolului”, inițiat de Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea în cadrul concursului național de proiecte antidrog „Împreună”.
La evenimentul organizat și prezentat de prof. Ramona Breazdău, în calitate de inițiator și coordonator al proiectului, au fost invitați și profesorii implicați în proiect de la școlile partenere (Școala cu clasele I-VIII „Dacia”, Liceul de Artă și Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Oradea), dar și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bihor.
În cadrul prezentării în power point, elevii din echipa de proiect (Bianca Reștea și Maria Iuhas, din IX B, Claudiu Andor, din IX C, Romeo Jarca, din IX I și Peter Șușman, din X A) au motivat de ce au ales să se implice într-un asemenea proiect, au vorbit despre impactul proiectului și au prezentat secvențe din cadrul activităților desfășurate, inclusiv la școlile partenere.
Ca o răsplată a muncii, coordonatorul de proiect a înmânat diplome partenerilor, precum și membrilor echipei de proiect.
Vorbind despre actualitatea și importanța proiectului, lupta împotriva racilelor societății - alcoolul, tutunul și drogurile -,  directorul colegiului, prof. dr. Ioan Corba, a felicitat echipa de proiect și partenerii pentru modul exemplar și responsabil în care s-au implicat și au cooperat pentru informarea elevilor...
Proiectul inițiat de Colegiul Economic „Partenie Cosma” va fi jurizat în perioada 1-12 iunie în cadrul etapei județene a concursului, faza națională urmând a avea loc, ca și în anii trecuți, în luna septembrie la Năvodari. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Viața are prioritate: Spune NU tutunului și alcoolului”.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 13 august 2020