Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Rămas bun, doamnă învățătoare! (II)

Doamnei învățătoare cu dragoste

Rămas bun, doamnă învățătoare! (II)

Ziua de joi (10 iunie 2010), avea să rămână în memoria noastră o zi tristă, din cauza despărțirii de buna și distinsa noastră doamnă învățătoare Rodica Jurcuța, care ne-a îndrumat pașii din clasa I, la Școala cu clasele I-VIII nr. 11 din Oradea.

Ca să ne bucurăm pe deplin de ultima zi de școală, am decis să organizăm o mică serbare, urmată de festivitatea de premiere, și de o ieșire în peisaj, la pizza și prăjiturele.
Bunicii, părinții, frățiorii și surioarele ne-au urmărit cu mare drag, atât la spectacol, cât și la premiere, când doamna învățătoare ne-a împărțit diplomele, câștigate cu multă trudă și sudoare. În clasa noastră, avem mulți sportivi, care au luat diplome și nu numai, deoarece aproape toți am participat la multe concursuri școlare, obținând rezultate deosebite.
Doamna învățătoare ne-a felicitat pentru rezultatele obținute la învățătură.
Mândri de noi și de ultima zi de școală, ne-am luat rămas bun de la doamna învățătoare, apoi ne-am dus cu toții la o pizza (și prăjiturele) în apropierea școlii, unde ne-am distrat după bunul plac.
Stimată doamnă învățătoare, să știți că vă iubim mult, mult de tot. Chipul și întreaga ființă le vom purta în suflet ca pe o icoană vie! (Andreea Bulzan)

Trimite email

duminic, 18 august 2019