Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

S-a semnat protocolul de înfrățire cu orașul Biharkeresztes (din Ungaria)

Vineri, de Zilele comunei Oșorhei

S-a semnat protocolul de înfrățire cu orașul Biharkeresztes (din Ungaria)

Vineri (18 iunie 2010), în sala de consiliu a Primăriei Oșorhei, primarul Ioan Pop a semnat protocolul de înfrățire a comunei Oșorhei cu orașul Biharkeresztes (din Ungaria), reprezentat de consilierii Sarvari Roza (contabil-șef) și Atyinne Penzes Emilia.

La festivitate au participat distinși invitați: senatorul Cornel Popa, deputații Lucia Varga, Nicolae Jolța și Lakatos Peter, vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Voloșeniuc, Călin Puia - membru în Biroul permanent al PNL, membrii Consiliului local, angajați ai primăriei, primarul din Vârciorog – Vasile Cociuba, fostul primar de Ineu – Ioan Șanta, cetățeni ai comunei...
Vorbitorii au felicitat conducerea liberală (primar - Ioan Pop, viceprimar – Ioan Gligor) pentru toate înfăptuirile, la care se adaugă și această înfrățire, care nu poate decât să aducă un plus de experiență și imagine...
În același cadru festiv, au fost acordate trei premii de fidelitate (în valoare de 300 de lei fiecare) familiilor care în aceste zile au împlinit 50 de ani de căsnicie: Szabo Wilhelm Laurențiu și Maria (din Fughiu), Dumitru Tărău și Iuliana (din Oșorhei) și Gavril Birău și Maria (din Alparea).
De la Primăria Oșorhei, s-a plecat la Alparea, pentru inaugurarea Căminului Cultural și a terenului sintetic de sport, dar și pentru deschiderea serbărilor prilejuite de Zilele comunei Oșorhei. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul Ioan Pop, flancat de senatorul Cornel Popa și deputatul Lucia Varga. Slujba de sfințire a fost oficiată de părintele paroh ortodox din Alparea, dar rugăciunile și binecuvântările au venit și din partea celorlalți părinți slujitori prezenți: părintele baptist și cel penticostal din Alparea și preotul romano-catolic din Oșorhei.
Fotbal, muzică și dans
Serbările prilejuite de „Zilele comunei” se desfășoară vineri, sâmbătă și duminică (18-20 iunie 2010) pe terenul din apropierea stadionului și terenului sintetic din Alparea. Pe stadion au avut loc partidele de fotbal Atletic Oradea 98 – F.C. Bihor 99, scor 3-1, respectiv Tricolorul Alparea - Atletic Oradea, scor 7-2 (golurile au fost înscrise de: Denis Moș, Alex Orban, Sebastian Fildan, câte două fiecare, iar Răzvan Trifan, un gol, respectiv, Marius Þicărat – două goluri pentru Atletic.
Pe marea scenă a serbărilor și în toate punctele fierbinți, „starostele” și reporterul de radio și televiziune a fost cunoscutul și îndrăgitul Mihai Dacin. Invitați alături pe scenă de Mihai Dacin, primarul și viceprimarul, cei doi Ioni pozitivi ai comunei, i-au premiat cu medalii pe micii fotbaliști. Programul cultural-distractiv al serii a fost deschis de Aliona (din Republica Moldova), Zita și Teodora, altfel spus: Electro Dance. Dansul de calitate a fost asigurat de campionii de la Boom-Box, în mai multe reprize (la început în duete: Giulia-Larisa, Alexandra-Larisa...). Greii serii s-au numit: 2Win, Amazonas și Dj Sava feat Raluka. (Ovi DAN)
P.S. Pentru mai multe poze (130 de poze), accesați Galeria foto: S-a semnat protocolul de înfrățire cu orașul Biharkeresztes (din Ungaria).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 17 octombrie 2019