Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Metoda iubirii

După „Lecția scoicii perliere”

Metoda iubirii

n numărul anterior, v-am împărtășit „Lecția scoicii perliere”, aflată, la ora de dirigenție, de la doamna profesor Alice Scarlat (de la Economic). Tot de la domnia sa, ne-am pricopsit și cu „Metoda iubirii”.

„Când vă simțiți agitați, înfricoșați, nefericiți, trebuie să încercați să reacționați. În loc să vă împărtășiți altora grijile sau să vă lăsați măcinați de ele, liniștiți-vă și începeți să faceți câteva respirații profunde. Pronunțați, apoi, un cuvânt de iubire, trimiteți un gând de iubire... veți constata că ceea ce fermenta în voi și intra în putrefacție a fost dat afară și trimis foarte departe. Făcând apel la iubire, ați deschis în voi un izvor care, lăsându-l să curgă, va purifica totul. Vedeți cât e de ușor? Este suficient să vă deschideți inima și să dați drumul iubirii. Încercați și vă veți întreba de ce n-ați procedat așa și până acum. Auziți vorbindu-se despre iubire și râdeți, dar lumea se joacă cu iubirea în loc să o folosească drept o cale de salvare.
Să trăiți cu iubire însemnează să trăiți la un nivel de conștiință foarte ridicat, reflectat în toate actele vieții, să trăiți în acea stare care armonizează în voi totul, care vă menține într-un perfect echilibru, acea stare care este un izvor de bucurie, de forță și de sănătate.”
Încercați, nu aveți nimic de pierdut, doar de câștigat!
Ovidiu DAN

Trimite email

miercuri, 11 decembrie 2019