Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Lansare Harry Potter and the Deathly Hallows

Oradea, Librăria Humanitas, sâmbătă, 21 iulie, ora 02.00

Lansare Harry Potter and the Deathly Hallows

Fanii din Oradea ai lui Harry Potter au ținut să participe la lansarea mondială a celui de-al șaptelea volum Harry Potter. De aceea, cu noaptea-n cap sau dis-de-dimineață, vineri noaptea spre sâmbătă dimineața, la ora 02.00, s-au înființat la Librăria Humanitas din Oradea (str. Republicii) pentru a fi martori la lansarea celui de-al șaptelea volum, versiunea în limba engleză - "Harry Potter and the Deathly Hallows".

Magicieni și baghete magice
Librăria i-a așteptat pe fani cu un felinar aprins la ușă, iar localul era învăluit în mister. Magicieni și baghete magice, jocuri și concursuri cu premii...
„Harry” – magicianul orădean (alias Șerban Borda, actor la Teatrul de Stat din Oradea) - i-a provocat pe fani la concurs, acordându-le zece premii, constând în baghete magice și săculeți cu praf magic, un premiu II (Nimbus-2000, un poster original și o mătură), iar premiul I, un exemplar din volumul lansat. Marele premiu a fost adjudecat, în urma tragerii la sorți, de Silvan Banu, elev în clasa a X-a C, la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea. După câte am aflat, familia Banu deține toate cele șase volume Harry Potter, cu toții, cei ai casei fiind fani „înrăiți”. Până și mezina familiei, Teona, elevă în clasa a III-a C, la Școala „Dacia”, cică a citit deja primele patru volume, în prezent lecturându-l pe cel de-al V-lea. La această lansare, Teona s-a ales cu o baghetă magică și un poster. La lansarea anterioară (care a avut loc pe 25 noiembrie 2005), Teona o câștigat tricoul personalizat Harry Potter pe care l-a îmbrăcat cu acest prilej.
Lansarea versiunii în limba română a celui de-al VII-lea volum Harry Potter va avea loc la1 decembrie 2007, după cum a ținut să precizeze Lavinia Mihuș, reprezentantul Librăriei Humanitas, coordonatorul manifestării. (Ov. Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto (Lansare Harry Potter and the Deathly Hallows).

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

marţi, 22 septembrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!