Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Julio Iglesias, în concert, la Timișoara

Pasiune și romantism latino

Julio Iglesias, în concert, la Timișoara

Peste 7000 de spectatori au urmărit, joi, 19 iulie, concertul extraordinar susținut de Julio Iglesias la Ștrandul Tineretului din Timișoara. Artistul care a vândut în întreaga sa carieră 250 milioane de albume, a început show-ul cu o jumătate de oră întârziere, momentul perfect pentru împărtășirea melodiilor sale romantice.

Starul spaniol a urcat pe scenă într-un costum elegant și s-a adresat spectatorilor în italiană și în engleză: „Mă bucur să mă reîntorc în România. Am mai fost la voi când aveam 12 ani. Aveți o țară minunată. Știu că în prezent mulți preferă să plece în afară, dar în viitorii 10 ani, oameni din întreaga lume vor veni în țară la voi".
Concertul inimilor
Idolul femeilor a interpretat melodii de dragoste pentru toate generațiile, atât hituri mai vechi, cât și mai noi, care au răscolit inimile și au ridicat publicul în picioare. Interpretul a fost însoțit de dansatori profesioniști, care au valsat și au dansat salsa și tangou într-o eleganță de mare clasă. Cântece precum „ Natalie", „Unforgetable", „You are always on my mind", „Manuela", „Falling in love with you" au adus lacrimi în ochii spectatoarelor. Piesele au fost fredonate de public și chiar transmise prin telefoane pentru cei ce au rămas acasă. Fanii lui Iglesias au susținut că spectacolul a fost superb, că s-au reîndrăgostit, și că spectacolul a meritat toți banii. (Dana M.)

 

Trimite email

joi, 1 octombrie 2020

Poza zilei

Câștigă o tabletă Smart!

La împlinirea a 20 de ani de activitate,
Universitatea Agora din Oradea organizează un concurs pentru elevii claselor a XII-a
Dacă ești elev în clasa a XII-a și dorești să câștigi o tabletă Smart, urmează cei trei pași:
1. Cere o recomandare dirigintelui tău.
2. Redactează un eseu-prezentare cu titlul ,,Dăruiește învățătură"!
3. Scanează sau fotografiază recomandarea și eseul și trimite-le pe adresa de email: agora20@univagora.ro.
Fii conectat! Fii învățat!
Și tu ai dreptul la educație!