Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

A doua etapă a repartizării computerizate în licee și școli de arte si meserii

Pentru cei care nu au promovat testele naționale

A doua etapă a repartizării computerizate în licee și școli de arte si meserii

23.07.2007
Pe site-ul http://admitere.edu.ro/ au fost publicate astăzi, 23 iulie, rapoartele finale ale admiterii computerizate - etapa a II-a. Conform calendarului admiterii, MECT a realizat repartizarea computerizată în școlile de arte și meserii a candidaților care nu au promovat Testele Naționale și repartizarea pe locurile rămase libere în licee a candidaților care au promovat Testele Naționale, dar nu au fost repartizați în prima etapă.

În urma procedurii, din cei 61.063 candidați înscriși, 59.411 (97,29%) au fost declarați admiși (326 la licee, respectiv 59.085 în școlile de arte și meserii). Deoarece nu și-au exprimat suficiente opțiuni, 1.652 de candidați (mai puțin de 3%) nu au fost repartizați. În București s-au înscris 3.611 candidați, 3.590 fiind repartizați. După această a doua etapă, au rămas neocupate la nivel național 5.168 locuri la licee și 17.788 de locuri la școlile de arte și meserii.
În perioada 28 - 31 iulie, comisiile județene de admitere vor rezolva situațiile speciale ivite după repartizarea computerizată și vor repartiza candidații care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen sau nu au participat la repartizările computerizate anterioare.
Pentru o informare rapidă, elevii au la dispoziție site-ul
http://admitere.edu.ro/, parte componentă a Portalului Educațional SEI. Rapoartele care pot fi generate oferă informații utile privind stadiul admiterii, ierarhia liceelor după mediile candidaților admiși și locurile rămase neocupate în urma repartizărilor precedente. (Biroul de presă)


 

 

Trimite email

joi, 9 aprilie 2020