Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Bianca Vaszi - campioana campionilor la ERA Shopping Park Oradea

La ERA Shopping Park a fost aleasă cea mai frumoasă orădeancă

Bianca Vaszi - campioana campionilor la ERA Shopping Park Oradea

București, 14 iulie 2010.
Duminică, 11 iulie, a avut loc finala concursului „Campioana campionilor la ERA Shopping Park Oradea”.

Cele 12 frumoase semifinaliste au trecut prin probe de foc, iar spectatorii s-au delectat cu ultimul meci din Campionatul mondial din Africa de Sud și cu numeroase concursuri și momente artistice.
Fetele rămase în concurs în urma preselecției care a avut loc pe 26 iunie s-au întrecut de-a lungul serii în teste de perspicacitate și imaginație, în cunoștințe generale de fotbal, au defilat în ținute sport, business și rochii de seară, au trebuit să găsească un slogan pentru echipa favorită, să danseze cu o minge de fotbal sau să descrie cât mai bine o ținută. La sfârșitul serii, toate participantele au primit premii din partea Carrefour, Bam Boo și Avon. Fetele clasate pe locurile II și III, respectiv Florina Bortiș și Petra Biri au primit în plus cadouri de la Leonardo și Sabrini, un book profesionist de la Videoart și un curs de modelling oferit de Amiart. Marea câștigătoare, Bianca Vaszi, se va bucura de asemenea și de un week-end pentru două persoane la AquaPark Hajduszolo.
Nici spectatorii nu au fost uitați, ei putându-se implica activ în alegerea celei mai frumoase orădence de la ERA Shopping Park. Ei și-au exprimat opțiunile în scris, iar la finalul serii a fost ales un „campion” care a fost premiat cu multă bere, o minge și o cupă de fotbal. De-a lungul întregii seri, toți cei prezenți s-au putut bucura de momentele artistice oferite de trupa orădeană de dans „Boombox”, care a condimentat atmosfera cu adevărate demonstrații de vals, hip hop și dans modern. (Lidia Pitulea)

Trimite email

luni, 1 iunie 2020