Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Un nou supermarket BILLA pentru orădeni

Astăzi, s-a deschis în piața Cetății

Un nou supermarket BILLA pentru orădeni

Astăzi (joi, 15 iulie 2010), BILLA România a deschis un nou supermarket în localitatea Oradea, județul Bihor. Cu acest nou supermagazin, rețeaua BILLA a ajuns la un număr de 51 de unități operate în România.

Noul magazin este situat în piața Cetății nr. 1, în cadrul Oradea Plaza (vizavi de  B.C.R. – n.n.) și are o suprafață de vânzare de 840 metri pătrați. Inaugurarea acestei filiale înseamnă crearea a peste 40 de noi locuri de muncă pentru orădeni. Supermarketul de la Oradea pune la dispoziția clienților săi peste 6.500 de articole. Cei care aleg să cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume și fructe, de produse de patiserie, numeroase tipuri de carne proaspătă și de preparate și semipreparate de la vitrina cu servire asistată.
„Oradea este unul dintre cele mai importante orașe din nord-vestul României și un important centru economic. Ca atare, decizia de deschidere a noului magazin a venit în mod natural și face parte din planul BILLA România de a-și oferi produsele și serviciile în cât mai multe orașe din țară”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA România.
Deschiderea supermarketului BILLA a fost sărbătorită cu oferte și promoții speciale. Astfel, gazdele și-au propus ca primii 500 de clienți care achiziționează produse cu o valoare mai mare de 50 lei să primească câte un voucher de 10 lei cadou.
Despre Billa România
Billa este prezentă în România din februarie 1999 și este parte componentă a grupului german REWE, care numără mai mult de 15.000 de magazine și 320.000 de angajați în întreaga Europă. Acesta este reprezentat în România și prin rețelele Selgros și Penny.
Lidia PITULEA
Foto: Ovidiu DAN
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Un nou supermarket BILLA pentru orădeni.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 1 iunie 2020