Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cangurii bihoreni în tabere internaționale

Răsplata muncii

Cangurii bihoreni în tabere internaționale

Cei 12 câștigători ai Concursului european de matematică aplicată "Cangurul", care au realizat cele mai mari punctaje la nivelul județului Bihor, au fost programați să plece zece zile în două tabere internaționale, 11 la Poiana Pinului, iar unul în Grecia, așa după cum am aflat de la prof. Gheorghe Tirla, inspector școlar de specialitate.

Unsprezece au fost planificați în două serii: în prima serie, elevii claselor III-V (Lavinia Verdeș, de la Lic. T.  "L. Blaga", David Almășan și David Madas, de la Lic. Ped.  "Iosif  Vulcan",  Salanski Daniel și Victor Andrei Variu, de la Școala cu clasele I-VIII "Dacia", precum și Timotei Centea, de la Liceul Penticostal "Betel" din Oradea), iar în cea de-a doua, elevii claselor VI-XII (Radu Anton și Lonhard Cristian, de la Colegiul Național "E. Gojdu", Mădălina Cristina Creț și Marius Ionuț Lala, de la Lic. T. "Onisifor Ghibu", precum și Mamenyuk Andras, de la Școala cu clasele I-VIII "N. Bălcescu" din Oradea).
Cel de-al 12-lea "cangur" bihorean, gojdistul Vlad Lazăr, a fost trimis de Fundația "Sigma" într-o tabără internațională în Grecia. (Ov. D.)

Trimite email

miercuri, 17 iulie 2019