Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Florina – „campioana campionilor” (premiul presei)

De pe locul al doilea pe primul loc!

Florina – „campioana campionilor” (premiul presei)

Reprezentanții presei au fost invitați, miercuri (21 iulie 2010), la ERA Shopping Park Oradea, să aleagă o altă campioană pentru premiul presei, după consumarea concursului de miss de duminică (11 iulie), organizat cu ocazia finalei Campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud.

Nu înțelegem raționamentul pentru care s-a reluat concursul, dar parcă asta contează? O noua șansă de ... publicitate, atât pentru fete, cât și pentru organizatori (gazde)! Din cele 12 frumoase, s-au prezentat doar șapte (cu greu, după minute de așteptări... situație penibilă, atât pentru organizatori, cât și pentru puținii reprezentanți ai presei care au onorat evenimentul). Campioana campionilor (Bianca Vaszi) nu a mai concurat, ci a jurizat.
Fiind o reluare a concursului, ne așteptam ca fetele să fie mult mai degajate, dar mai decise să se lupte pentru o a doua șansă (premiul presei). Mihai Dacin (moderatorul evenimentului) a încercat să le îndepărteze emoțiile și a și reușit în cele mai multe cazuri. Prezentarea ținutelor nu a pus probleme decât celor care nu doreau să-și expună picioarele până în... gât și atunci și le-au acoperit cu numărul de concurs. Mai greu le-a venit unora să răspundă cum stăm cu criza (cinci soluții anticriză). Dar nici aceasta nu ne miră de vreme ce nici onor guvernul nostru nu poate da răspuns la astfel de chestiuni. De la criză s-a ajuns la purtatul câțelușului în poșetă..., dar și la treburi mai serioase... ce țin de profesia de jurnalist. Așadar, nimeni nu le-a verificat pe concurente câte cunoștințe au în „traistă”, având în vedere că sunt în vacanță și că sunt în primul rând la un concurs miss și nu la bac sau admitere.
Florina Botiș încă un pas în față!
A învins maturitate și luciditatea, știința și experiența de viață, Florina fiind singura studentă din „plutonul” concurenților (chiar dacă mai tinerele sale rivale: Nicoleta, Patricia, Anda, Dana, Petra și Ioana și-au etalat întregul arsenal de calități și abilități: sensibilitate, prospețime, eleganță, șarm, spontaneitate...).
La finala campionatului, Florina ocupase locul al doilea. De această dată, juriul a urcat-o pe prima treaptă a podiumului, declarând-o „campioană” absolută (toate celelalte concurente au ocupat locul secund).
La cei 25 de ani împliniți pe 13 iulie, Florina se vede de două ori pe podiumul primului său concurs de miss. Acest succes de moment nu o va abate din drumul său. Alegerea Florinei a fost Facultatea de Științe Economice. În prezent, lucrează la un magazin de bijuterii, ca asistent manager, mâine își va conduce propria afacere, poate chiar cu bijuterii. (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Florina – „campioana campionilor” (premiul presei)    

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 1 iunie 2020