Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Module de pregătire Waldorf la Oradea

Poate vă interesează

Module de pregătire Waldorf la Oradea

Casa Corpului Didactic Bihor, sub egida Inspectoratului Școlar Bihor, în colaborare cu Federația Waldorf din România, organizează Curs de specializare în pedagogia Waldorf pentru educatoare.

Cursul se desfășoară în cinci module pe durata de un an de zile. La curs pot participa educatoare calificate, care doresc să se specializeze pentru a putea preda în grădinițele cu predare Waldorf. Pot participa și părinți doritori să se inițieze în elementele pedagogiei Waldorf. Cadrele didactice participante vor primi diplome emise de Casa Corpului Didactic și puncte. Cursul va fi acreditat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților C.N.F.P.A. Cursurile se organizează sub formă de module în perioada vacanțelor școlare. Cursurile costa 1.000 de lei, câte 200 de lei pentru fiecare modul, plătiți integral la înscriere sau la începutul fiecărui modul. În primavara anului 2011, se vor organiza module și pentru învățători și profesori. Pentru amănunte despre pedagogia Waldorf vizitați blogul www.waldorf-oradea.blogspot.com
Informații la telefon 0742-574455 sau prin e-mail: waldorforadea@gmail.com Perioada modulelor: modul 1: 16 – 31 august 2010, modul 2: 1 – 6 noiembrie 2010, modul 3: 31 ian - 5 febr. 2011, modul 4: două weekenduri în martie, două în aprilie și două în mai, modul 5: 13 – 30 iunie 2011.
Procedura de înscriere
 Persoanele interesate să se înscrie pentru a urma modulele Waldorf sunt rugate să downloadeze fișierul formular.doc de la adresa http://www.nicolici.ro/articol.php?id=135, să îl completeze și să îl trimită ca fișier atașat pe adresa de e-mail de mai jos: waldorforadea@gmail.com
În data de 16 august 2010, înainte de începerea primului modul, cursanții vor semna formularul de înscriere completat și vor achita taxa pentru primul modul sau plata integrală a celor cinci module. Primul modul începe luni, 16 august, la ora 8.00, la Casa Corpului Didactic Bihor (str. Mihai Eminescu nr. 11). (Alexandru Nicolici)

Trimite email

vineri, 10 iulie 2020