Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Poneiul Delphi și clovnii năzdrăvani

În week-end la ERA Shopping Park Oradea

Poneiul Delphi și clovnii năzdrăvani

În acest week-end, ERA Shopping Park va fi locul ideal de petrecere a timpului liber pentru toți orădenii.

Ponei, clovni, castele gonflabile, baloane cu forme inedite și multe dulciuri vor face deliciul vizitatorilor de toate vârstele, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 11.00 și 20.00.
Atracția principală a week-end-ului va fi poneiul Delphi care le va oferi celor mici plimbări gratuite în interiorul Galeriei Carrefour ERA. Fiecare dintre cei mici va avea ocazia să îl cunoască pe Delphi și să se împrietenească de-a lungul mini traseului pe care îl vor parcurge împreună. Căluțul are doar 5 ani și este întotdeauna încântat să îi plimbe pe micii lui prieteni, dar și să îi distreze pe cei mari. Tot ceea ce vrea Delphi în schimb sunt mângâieri, zahăr cubic, morcovi sau mere, el fiind un mare amator de dulciuri.
Alături de cei mici vor fi prezenți de-a lungul celor două zile și clovnii năzdrăvani, care îi vor bucura pe toți vizitatorii ERA Shopping Park cu glume inconfundabile și talente nemaîntâlnite. Astfel, toți copiii vor putea beneficia de sesiunile de modelare de baloane și facepainting oferite de organizatorii acestui week-end de distracție. Joaca cu clovnii va fi, întocmai ca și plimbarea cu poneiul, gratis pentru toți vizitatorii galeriilor comerciale. Nu vor lipsi nici bunătățile în acest week-end la ERA Shopping Park, vizitatorii putându-se delecta cu vată de zahăr pufoasă, acadele colorate și floricele de porumb crocante… (Lidia P.)

Trimite email

joi, 28 mai 2020