Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

„Să ne păstrăm copilăria!”

Proiect internațional

„Să ne păstrăm copilăria!”

Este un proiect internațional inițiat de înv. Claudiu Purcel, de la Școala cu clasele I-VIII din Pilu - Arad, care s-a bucurat de interesul a peste 1.100 de cadre didactice din țară și străinătate.

În 1.06.2010, a avut loc evaluarea proiectului printr-o impresionantă expoziție de desene organizată în Orășelul copiilor, care va rămâne deschisă pentru public timp de două săptămâni.
Pentru secțiunea preșcolari, organizatorii au fost prof. Ciordaș Eugenia, directorul Grădiniței nr. 45 – „Ion Creangă” din Oradea și educatoarele Bernad Floare și Portelechi Voichița, iar pentru secțiunea ciclul primar, organizator a fost inst. Ioana Abrudan (de la Șc. Andrei Mureșanu).
La festivitate a participat și inițiatorul proiectului care a fost plăcut surprins de implicarea și dăruirea partenerilor de proiect.
Cu acest prilej, copiii grupei mari A de la Grădinița nr. 45 și educatoarele lor s-au întâlnit cu partenerii școlari (elevii îndrumați de înv. Adriana Puie, de la Colegiul Național „Iosif Vulcan”, inst. Ioana Abrudan și Lavinia Sabău, de la Școala cu clasele I-VIII „Andrei Mureșanu” din Oradea), în Orășelul copiilor, unde au desfășurat activități recreative. Cei mici au creionat gânduri de vacanță, au cântat și s-au jucat, cei mari au lucrat pălării decorative pentru partenerii de proiect, apoi au admirat lucrările expuse, alături de alți vizitatori.
Mesajul „colorat” al tuturor copiilor este că ei vor să păstreze copilăria cu inocența/curățenia și mirajul ei.(Bernad Floare)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: „Să ne păstrăm copilăria!”

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

duminică, 29 martie 2020