Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Concurs de biciclete

Miercuri, 9 iunie, în Orășelul copiilor

Concurs de biciclete

Reprezentanții a cinci grupe de la Grădinița nr. 20 din Oradea au participat, miercuri, 9 iunie 2010, în Orășelul copiilor din Oradea, la un concurs de biciclete. Competiția a încununat astfel etapa de evaluare a proiectului „Să circulăm corect”, după cum aveam să aflăm de la prof. Mariana Micorici – coordonatorul de proiect

Din echipa de proiect și grupul țintă ale proiectului au făcut parte educatoarele și copiii de la grupa mijlocie A (ed. Deac Marcela și Bortoș Lidia), grupa mijlocie B (ed. Palter Gyongy și Jurcău Gabriela), grupa mare (ed. Brătescu Liliana și Petruș Carmen), grupa mare pregătitoare A (ed. Ilea Ioana și Bacter Ecaterina), grupa mare pregătitoare B (ed. Ilieș Ioana și Faina Smaranda).
Evaluarea proiectului a fost gândită a se realiza sub forma unui concurs structurat pe patru probe: I - proba de îndemânare (mersul pe bicicletă... printre obstacole – jaloane).
„Din start, ne-am gândit ca de la grupele mijlocii să participe câte doi copii pe grupă, iar de la grupele mari și pregătitoare, câte trei copii pe grupă; de la gr. mijlocie A au concurat: Cojocaru Mădălina și Soboni Andrei, de la gr. mijlocie B: Oros Oana și Less Rareș, de la gr. mare: Toca Tudor, Seiche Emilia și Cipciri Marian, de la gr. preg. A: Strifler Marc, Micorici Sebastian și Rădulescu Melisa, iar de la gr. preg. B: Szasz Cosmin, Pordea Sebastian și Barda Darius.
În cadrul celei de-a doua probe, s-a urmărit verificarea cunoștințelor asimilate pe durata derulării proiectului rutier, prin intermediul unui set de întrebări; proba nr. 3 – concurs de ghicitori; ultima probă: completarea fișei de evaluare (potrivit regulamentului de concurs, la notarea copiilor se va ține cont de nivelul de vârstă; premierea se va face individual, oferindu-se diplome de participare tuturor copiilor care au luat parte la întreceri).
„La manifestarea de miercuri, ca și la toate celelalte activități derulate în cadrul proiectului, ne-am bucurat de prezența și îndrumarea doamnei director, prof. Rodica Toda, precum și de sprijin din partea partenerilor noștri de proiect, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție (Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Compartimentul Poliției de Proximitate)”, ne-a declarat coordonatorul de proiect, prof. Mariana Micorici. (Ovidiu DAN)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Concurs de biciclete.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

miercuri, 1 aprilie 2020