Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

La început de an școlar

Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Oradea

La început de an școlar

Colegiul Național „Mihai Eminescu” are cu ce să se mândrească! Tot mai mulți elevi sunt dornici să-i calce pragul. Anul acesta locurile destinate bobocilor s-au ocupat în totalitate încă din prima etapă de admitere. Totodată, numărul de elevi care vor urma cursurile acestei instituții în acest an școlar este de 1.338.

 În această vară, colegiul s-a pregătit pentru a întâmpina elevii în cele mai propice condiții, după cum ne-a relatat directorul adjunct al colegiului, doamna profesor Maria Onița: „Scopul principal este asigurarea unor condiții optime pentru studiu elevilor”. În acest sens au avut loc acțiuni de curățenie, împrospătare și mici reparații, toate din resurse proprii; bineînțeles, școala a primit avizul sanitar de funcționare pentru acest an școlar care tocmai a început.
 Elevii claselor V-X au asigurate manualele necesare pentru un an școlar cât mai fructuos și plin de realizări. Conducerea colegiului își pune speranțele în calitatea intrucției și educației și, de asemeni, în pregătirea excelentă a elevilor din anii terminali, care au de susținut examene; se doresc cât mai multe activități extrașcolare, iar la finalul anului, o promovabilitate ridicată.
„Violența în școală și abandonarea studiilor trebuiesc prevenite, chiar dacă nu s-au înregistrat cazuri”, a mai afirmat directorul adjunct Maria Onița. Tot dumneaei trage un semnal de alarmă părinților: pretinde atenție vieții școlare a copiilor și colaborare între familie și cadrele didactice; le amintește acestora cât de important este cadrul didactic în viața omului.
Unul dintre proiectele importante derulate de  C.N. „Mihai Eminescu” anul acesta este reamenajarea curții interioare și crearea unui teren de sport. (Carmen ILE)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: La început de an școlar.

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

luni, 21 octombrie 2019