Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Seri incendiare de salsa la ERA Shopping Park Oradea

În acest week-end

Seri incendiare de salsa la ERA Shopping Park Oradea

În acest week-end, ERA Shopping Park va fi gazda unor seri incendiare de salsa desfășurate în cadrul primului festival de profil din Oradea, Hypnose Salsa.

Atât vineri, 17 septembrie 2010, cât și sâmbătă, 18 septembrie, începând cu ora 18.00, vizitatorii ERA Shopping Park vor putea asista la demonstrații de salsa și participa la petreceri cu ritmuri latino.
În cursul serii de vineri, profesioniștii dansului vor face o adevarată demonstrație de tehnică și talent, urmată de la ora 22.30, de o petrecere în cel mai pur stil sud-american. Distracția va continua și sâmbătă, căci în cursul zilei toți orădenii vor putea lua parte la cursuri de salsa ținute de antrenori profesioniști, iar după ora 22.00, își vor putea exersa mișcările în cadrul celei mai mari seri de dans.
Evenimentele care au loc la ERA Shopping Park în acest weekend fac parte din Hypnose Salsa, un festival care reunește artiști și antrenori recunoscuți pe plan mondial, veniți din Italia, Ungaria și Germania. Iar cum muzica este esențială într-o astfel de manifestare, responsabilii cu buna dispoziție vor fi: Dj Melka din Paris, Dj Romy din Bucharest, Dj Monik din Brașov și Dj Tetzu din Oradea. Week-endul de salsa este completat și de alte acțiuni care vor avea loc în Jail House Club și Hotel Ramada din Oradea. (Lidia P.)

Trimite email

marţi, 26 mai 2020