Menu

Arhiva

Din:

Pana in:

Cu sălile renovate, parchetate și covoare noi!

La început de an școlar

Cu sălile renovate, parchetate și covoare noi!

La Grădinița nr. 20 din Oradea, anul școlar a început cu sălile renovate, parchetate și covoare noi, după cum aveam să aflăm de la directorul grădiniței, dna Rodica Toda.

„Cu săli renovate, parchetate și foarte bine aranjate, cu covoare noi, așa am așteptat noi copiii încă de la 1 septembrie. Am avut parte de o firmă extraordinar de serioasă. Mulțumim primăriei pentru investiția făcută, peste 25.000 de lei, mulțumim firmei pentru calitatea lucrărilor și încadrarea în grafic!
Intrând astfel ca într-o casă nouă, luni (13 septembrie 2010 – n.n.), în prima zi de școală, părintele Paul Erdei, după Te Deum, a sfințit toate sălile de clasă”, ne-a declarat doamna director.
Grupele mari și pregătitoare i-au primit pe cei mai mici preșcolari (60) cu dulciuri, baloane, confetii și un program artistic. „Bobocii” grădiniței au intrat în săli prin tunelul de flori creat de colegii lor mai mari.
Investiții s-au făcut în vară și la grupele speciale, unde, ca niciodată, au fost foarte multe solicitări, ajungându-se chiar la o listă de așteptări. De la partenerii din Belgia s-au primit module de mobilier, specifice autiștilor, plus dulăpioare pentru vestimentație, primite din sponsorizări.
„Copii diferiți, șanse egale!”
Proiectul de parteneriat cu cei din Debrețin - Ungaria („Copii diferiți, șanse egale!”) va continua și în acest an școlar, ca și proiectul ecologic propriu. În plus, se va căuta accesarea unui proiect Comenius pentru învățământul de masă. Contractul cu un club de călărie din Băile Felix, care a dat roade nesperate, se menține întrucât hipiterapia a făcut adevărate minuni în cazul grupelor speciale...
În concluzie, la Grădinița 20, semne bune anul are, iar copiii din cele 10 grupe (din care trei speciale) au parte de condiții minunate și de un colectiv pe măsură! Suntem de principiu că succesul naște succes! Așadar, ne așteptăm la noi și noi izbânzi care să continue seria celor din anii trecuți. Să ne reamintim de succesul înregistrat de educatoarea Mariana Pop la expoziția internațională „Creativitatea și promovarea valorilor autentice, universale (organizată la Deva, în 5 iunie 2009), și la rezultatele remarcabile obținute de copiii educatoarelor Mariana Pop și Aurica Dumitraș la concursul internațional de creație plastică pentru copii  „Pe urmele iepurașului” și la concursul internațional de desene „Copiii și marea”, de la Mangalia, din 2008. (Ovi Dan)
P.S. Pentru mai multe poze, accesați Galeria foto: Cu sălile renovate, parchetate și covoare noi!

Trimite email

Pentru mai multe poze click aici

joi, 9 aprilie 2020